Aksaray Belediye Spor tesisi yanında bir süre önce temeli atılan ve kısa sürede tamamlanan Yunus Emre Mahallesindeki sosyal spor tesisinde sona gelindi.

450 metrekarelik alan üzerine 2 katlı olarak yapılan tesiste, Belediyesporlu futbolcular için yaklaşık 35 sporcunun faydalanacağı 15 adet oda, 1 yemekhane, duşlar, tuvaletler, iki adet idari bina, mescit, kütüphane, çok amaçlı salon, sağlık odası ve müdüriyet yer alıyor.

Tesisin en kısa sürede teslim edileceğini belirten Kulüp Başkanı Murat Koç, “Spora ve sporcuya her konuda destek veren Aksaray Belediye Başkanı Yazgı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Bölgesel Amatör Liginde (Bal liginde) 68 Aksaray Belediyespor ile aynı grupta yer alan Nevşehirspor GK'un ise ne kendisine ait bir tesisi nede bir kulüp binasının bile olmaması karşısında Kırmızı Beyazlı taraftarlar sitem ederek, Aksayspor bu grupta şampiyonluğu fazlası ile hak ediyor. Nevşehir Belediyesinin her yıl verdiği destekle keşke önce bir kulüp hizmet binası yapılmış olsa idi. Nevşehirspor'un kendisine ait gösterebileceği ne Adresi var , nede Futbolcuların kulübüne ait barınacağı bir yer olmaması çok büyük bir acı ve şehrimizin büyük bir ayıbı şeklinde değerlendiriliyor.

Nevşehirspor hala hazırda Ürgüp'te bir özel işletmeye ait bir otelde barınırken, bazen Avanos'ta bazen de Nevşehir de antrenman yapıyor. Kulüp hizmet binası adresi olarak ise Lale Caddesi Mıhçılar İş Merkezi 25/C Nevşehir oalrak gözüküyor.

Nevşehirspor'da kalıcı başarılara imza atılması isteniyorsa ve bu konuda samimiyet var ise önce bu büyük sorunların çözülmesi gerekiyor. NOKTA!...

50 Yorum Tespit:
Kulüp Hizmet Binası
Barınma için Tesis
Alt yapı 
Yoksa, Nevşehirspor'da Başarı hayalden öte gitmez, yada çok kısa sürer bizden söylemesi.