11-14 Şubat 2017 tarihinde Antalya Belekte yapılan Uluslararası Turkish Open G2 musabakasında Nevşehirli sporcumuz İpek Çidem tüm rakiplerini eze eze yenerek şampiyon oldu. Daha önce  Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonasında Avrupa 2.'si olma başarısı gösteren sporcumuz burdaki başarılarıyla topladığı 26 puanla 2020 olimpiyatları için de çok büyük bir avantaj yakaladı.

Antalya'da yapılan Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonasında, antrenmanlarını Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde gerçekleştiren, Kapadokya MYO kulübü sporcusu İpek Çiğdem ve Antrenör Recep Işık'ı tebrik ediyoruz.

Konu ile ilgili olarak FİB Haber sitemize açıklamada bulunan Antrenör Recep Işık; "Allah'ıma binlerce şükürler olsun Önce 8-9 şubat tarihlerinde yapılan Kulüpler Avrupa Şampiyonasında Avrupa 2. Daha sonra 11-14 Şubat tarihlerinde yapılan Uluslar arası 20 Puanlık G2 müsabakası olan Turkish Open müsabakasında İ P E K  Ç İ D E M Şampiyon olmuştur . "İpek`in bu başarısını büyük bir takdir ile karşılıyoruz" dedi.

Kendisini tebrik ediyorum. Ayrıca sporcularımıza maddi manevi desteklerini esirgemeyen Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer'e teşekkür ederim" dedi.​