NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de düzenlenen ve önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan genç takımlar futbol liglerine Nevşehirli iş adamlarının desteği günden güne artıyor.

Geçtiğimiz günlerde U-15 futbol liginde şampiyon olan Kapadokya Nevşehir Spor takımına Cantekin ailesinden Sedat Cantekin 500 TL maddi destek sağlamıştı. Önümüzdeki günlerde ilimizde futbola duyarlı iş adamlarının bu tür destekleri de devam edecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı, Cantekin ailesi ile başlayan ve bazı iş adamlarına güzel bir örnek teşkil eden ilimizdeki gençler futbol liglerinde şampiyon olan ya da Şampiyonluğu omuzlayacak olan ekipleri maddi desteklerinden dolayı Nevşehirli iş adamlarına teşekkür etti.

Avcı, “Önümüzdeki günlerde U-13 ve U-14 liglerimizde şampiyon olacak ekiplerimize daha şimdiden iki iş adamımız katkı sağlama sözünde bulundu. İş adamlarımız Sayın Ahmet Paşaoğlu’na ve Salih Dirikoç’a ilimiz futboluna, gençlerimize gösterdikleri bu yakın ilgi ve destekten dolayı tüm futbol takımlarımız adına teşekkürü bir borç biliriz. Önümüzdeki dönemde bu tür maddi desteklerin artması ilimiz futbolunun da daha güzel yerlere ulaşması için önemli bir destek olacaktır” dedi.