Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ulusal televizyon kanallarında yayınlanmak üzere TRT Ajans tarafından hazırlanan “Dünya Barışı” konulu söyleşide önemli açıklamalarda bulundu.

Nevşehir’in tanıtımı ve Belediye projeleriyle başlayan röportajda dış politikayla yurtiçinde yaşanan siyasi gelişmelere de yer verildi...Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, TRT Ajansa Yaptığı Acıklamada "140 Bın Metre Karelık Bır Spor Kompleksi Ve Nevsehir Arena Stadyumunu İlimize Kazandıracagız" dedi...

Başkan Ünver Nevşehir Belediye Başkanlığına giden yolda ki öyküsünü bakın nasıl anlattı: "- Aşkımın arkasına düşüp geldiğim bu şehre aşık oldum. Şimdi de Aşkıma hizmet ediyorum. İlk geldiğimde köy görünümünde alt yapısı olmayan bir şehre görev yapabilme ve bu değerli hemşehrilerimize hizmet edebilme şans ve gururunu yakaladık. Bu şehri vizyoner bir dünya kenti yapmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz."

- Hala ahzırda Külliye çalışması ve okullar kompleksi çalışmamız ile kentinize tam donanımlı bir Spor kompleksi kazandırılması ile ilgili önemli bir projemiz var. Nevşehir Kalesi altındaki Dünyanın en büyük yeraltı kentini turizme kazandırdığımızda içerisinde , Hediyelik eşya satış yerleri , Yer altı butik oteli , Yeraltı yürüyüş yolları , Yeraltı müzeleri gibi alanında Dünyada tek olacak projeleri ile Nevşehir'imizi Turizm kültür kenti oluşturmak gibi düşüncemiz var. Kongre turizmi için çalışmalarımız var dedi.

Gelin bu özel röportajı www.fibhaber.com paylaşımı ile birlikte izleyelim... VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!