31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti´den Kozaklı ilçesine Belediye Başkan Adayı gösterilen Av. Akif Kabukcoğlu, beraberinde AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar ile birlikte, FİB Haber.Com İnternet gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile görüştü. 

Ziyarette, yerel gazetelerin ilimiz Nevşehir ve bölgemiz için önemine değinen Kabukcuoğlu, www.fibhaber.com internet gazetemizi yakından takip ettiğini dile getirerek, Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile bir süre sohbet ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 AK Parti Kozaklı Belediye Başkan Adayı Av. Akif Kabukcoğlu, "Yerel seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah 31 Mart’ta AK Parti, Kozaklı'da "Gönül Belediyeciliği" ile halkımızın emrinde olacaktır. İlçemizin sorunlarını biliyoruz, Kozaklıların beklentilerini biliyoruz. Bu konuda da çalışmalarımıza başladık.” dedi.

Ziyarette seçim çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Kozaklı Belediye Başkan Adayı Kabukcoğlu, "Kozaklı benim için sevdanın adıdır. İlçemizin kalkınmasını sağlayacak çok önemli projelerim var. Kozaklılı hemşehrilerimiz teveccüh gösterir beni Belediye Başkanı olarak seçerse çok kısa bir sürede Kozaklı ilçemizi hep birlikte layık olduğu daha güzel yerlere getireceğiz. " dedi.

Kozaklı’nın daha fazla kaybetmeye tahammülü olmadığına dikkat çeken AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar'da, “Kozaklı ve Kozaklıların bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü yok. Kozaklı maalesef son 5 yılda çok şey kaybetti.  Vatandaşlarımız belediye hizmetini tam anlamıyla alamadı. Biz her anlamda Kozaklı'yı yönetmeye talibiz. AK Parti ile Kozaklı hak ettiği yere gelecektir” diye konuştu.

AK Parti heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, Belediye Başkan Adayı Av. Akif Kabukcuğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.