NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Kenan Gerçeker, ilimiz futbolunun gelişmesinde artık ben bu işi biliyorum düşüncesinin ortadan kaldırılması gerektiğine dikkat çekti.

Nevşehir’i bölgesel amatör futbol liginde temsil eden Nevşehir Spor GK’nün ligde başarılı olmasını ve Nevşehir’i profesyonel liglerde temsil etmesini canı gönülden istediklerini belirten TÜFAD Nevşehir Şube Başkanı Kenan Gerçeker, ilimizden futbolcu ve antrenör çıkmamasının düşündürücü olduğunu da sözlerine ekledi.

Gerçeker, “İlimi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Nevşehir Spor GK takımının ilimizi profesyonel ligde temsil etmesini önemsiyorum. Ve takımımızın ligde başarılı olarak bir üst lige çıkmasını, ilimizi profesyonel ligde temsil etmesini canı gönülden istiyoruz. Ancak Nevşehir’de artık bu işi ben iyi biliyorum düşüncesinin kırılması ve futbol camiasının el birliği içerisinde ilimizde futbolun gelişmesine katkı sağlaması gerekiyor. Bakın ilimizden ilimizi temsil edecek futbolcu ve antrenör çıkmıyor. Bireysel davranışlar ilimizin futbolunun gelişmesi adına başarıyı getirmiyor” ifadelerinde bulundu.