Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) Türk Metal Kırıkkalespor - Nevşehirspor maçıyla ilgili kararını açıkladı. 

Amatör Futbol Disiplin Kurulu Türk Metal Kırıkkalespor konusunda yapılan toplantı Kulüp Başkanı Metin karakuş tarafından sözlü savunmasını dinledi. Toplantı sonunda alınan Kararda Kırıkkalespor’un sözlü savunmasının dinlendiği maçla ilgili,eksik bilgi ve belgelerin tamamlanmasına dosyanın incelemeye alınmasına karar verdi. 

FİB haber Merkezi olarak edindiğimiz bilgilere göre Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) maç görüntülerini izledikten sonra konuyu karara bağlayacağı belirtiliyor. 

Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com olarak bu konunun takipcisi olacağız.

 AFDK Kararları - 15.10.2015

Amatör Futbol Disiplin Kurulu'nun 15.10.2015 Tarih ve 11 Sayılı Toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

* Türk Metal Kırıkkale Spor Kulübü hakkında; 20.09.2015 tarihinde oynanan Türk Metal Kırıkkale Spor-Nevşehir Spor BAL müsabakasında eksik bilgi, belge ve görüşlerin tamamlanarak dosyanın incelemeye alınmasına,
Bu kapsamda 

* Nihat KOÇ (Hacılar Erciyes Gençlik Spor Klb. Tek.Sor.) hakkında; 04.10.2015 tarihinde oynanan Hacılar Erciyes Gnç. Spor -Türk Metal Kırıkkale Spor BAL müsabakasında rakip takım oyuncusuna sportmenliğe aykırı harekette bulunması nedeni ile takdiren 10 gün hak mahrumiyeti cezası verilmesine (06.10.2015 Tedbirli),

* Türk Metal Kırıkkale Spor Klb. hakkında; 04.10.2015 tarihinde oynanan Hacılar Erciyes Gnç. Spor -Türk Metal Kırıkkale Spor BAL müsabakasında çirkin ve kötü tezahüratta bulunulması nedeni ile ceza tayinine yer olmadığına,
Karar Verilmiştir

Ulusal Medya'ya konu olan maç hakkında verilecek karar Türk Futbol kamuoyunda merakla bekleniyor.

Çılgın ambulans şoförü seyircileri coşturuyor...

Kırıkkale'de, maç oynandığı sırada bir futbolcunun sakatlanmasının ardından, oyun durmamasına rağmen ambulans sahanın ortasından geçerek bir kaleden diğerine gitti.

AMK'nin haberine göre Amatör 6. Grup’ta mücadele eden Türk Metal Kırıkkalespor ile Nevşehirspor, Kırıkkale Fikret Karabudak Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Maçın 85. dakikasında Türk Metal Kırıkkalesporlu futbolcunun sakatlanması üzerine ambulans şoförü, karşılaşma devam ederken sahaya girdi.

TRİBÜNDE “OHA” SESLERİ

Maçı takip eden taraftarlar, bu olay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Seyircilerden biri“Oha oha yani” demekten kendini alamadı. Maç sonunda gülen taraf 2-1 ile Kırıkkalespor olmuştu.