Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Genel Merkezimizin Düzenlediği Geleceğin Futbol Yıldızları TÜFAD 2005 Doğumlular Futbol Şenlikleri. 2016 .4.7.Nisan Antalya Manavgat İlçesinde Türkiye Genelinde 550 Çocuğun Katılımı İle Gerçekleştirilen  Geleceğin Futbol Yıldızlar Turnuvası   Türkiye Genelinde TÜFAD Şubeleri Olarak Yapılan Tarama Sonucunda  Yaklaşık 550 Çocuğumuza Ulaşılmış tır.
Organizasyonda .2002 Doğumlulardan Başlayarak En Son 2005 Doğumlular dan Takım Oluşturarak Nevşehir TÜFAD Şubesi Olarak Turnuvada Yerimizi Aldık
TÜFAD Genel Merkezi Tarafından Başlatılan ve 2002 Doğumlular İle Başladığımız Bu Organizasyonda TÜFAD Şubeleri Tarafından Tüm Türkiye Taranarak Oluşturulan TÜFAD Karmalarında Bu Güne Kadar Yaklaşık 2000 Çocuğumuz Profosyonel Kulüplerin Oyuncu İzleme Ekipleri Tarafından Takip Edilmiştir. Sonuç Olarak 88 Çocuğumuz Profosyonel Takımlarımıza Kazandırılmış.Bunların İçinden 3 Çocuğumuzda Yaş Gurupları Milli Takımlarımıza Seçilmişlerdir.
 
Geleceğin Yıldızları TÜFAD Futbol Şenliği Finalleri 07.09.2017 Taihinde Bursada 64 Sporcu Çocuğun Katılımı İle Gerçekleştirilmiştir.
Başarılı Bir Turnuva Geçiren TÜFAD Nevşehir Şubesi Sporcuları İçinden Final Gurubuna seçilen Emre Kaankarakaya Bursadaki Finallerde Şehrimizi Başarılı Bir Şekilde Temsil Etmesinin Gururunu Yaşıyoruz.
Kenan Gerçeker
Nevşehir TÜFAD Şb.Başkanı
Yönetim Kurulu Adına.