DİP’e Kardeş Geliyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de salon sporlarının başlıca merkezi olan Damat İbrahimpaşa Spor salonu yıllardır devam eden karmaşadan kurtarılıyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından ilimiz genelinde düzenlenen salon sporları organizasyonlarının yanı sıra, çeşitli federasyonların ilimizde düzenlediği organizasyonlara ev sahipliği yapan ve bu nedenle oldukça yıpranan Damat İbrahimpaşa Spor salonu artık müsabakaların oynandığı bir salon haline getirilecek.

Edinilen bilgiye göre; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kompleksi içerisinde yer alan ve önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan Gençlik Merkezi içerisindeki Spor salonu antrenman salonu olarak kullanılacak.

İnşası tamamlanan ve açılışı bu ay içerisinde yapılarak hizmete girecek olan gençlik merkezinde son hazırlıklar sürüyor.

Asansörlü ve içerisinde çok sayıda dersliğin de yer aldığı yeni gençlik merkezinin açılması yıllardır dile getirildiği üzere Damat İbrahimpaşa Spor salonunun yükünün azaltılması aşamasında da son derece yararlı olacak.