NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de bu yıl oynanan alt yapı liglerinin hemen hemen tamamına ilimiz iş adamları katkı sağladı.

Geçtiğimiz aylarda oynanan futbol ligi müsabakalarında şampiyon olan ve ilimizi Ülkemizin çeşitli illerinde oynanan grup karşılaşmalarında temsil eden takımlara daha önce bilindiği üzere futbola ilgili, spora duyarlı iş adamlarımız maddi destek sağlamıştı.

U-13 Liginde Şampiyonluğu kazanan ve ilimizi önümüzdeki günlerde grup karşılaşmalarında temsil edecek olan Telekom Spor’a ise destek olan isim İş Adamı Salih Dirikoç oldu. Söz konusu maddi desteği ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca ve Telekom Spor Antrenörü Oktay Avcı’ya ulaştıran Dirikoç, ilimizde futbola ilgili tüm iş adamlarını bu tür etkinliklere destek vermeye de çağırdı.

İlimizde düzenlenen alt yapı liglerinin iş adamları tarafından desteklenmesinin bu liglerde top koşturan gençlere yapılan bir yatırım olduğunu söyleyen Nevşehir ASKF Başkanı Mustafa Avcı ve Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, İş adamı Salih Dirikoç’a ve şu ana kadar bu tür desteklerini esirgemeyen tüm iş adamları ve kurumlara teşekkür ettiler.