Dünya Kupası maçları karasal antenden şifresiz izlenebiliyor

NEVŞEHİR(MHA) Dünya Kupası maçları karasal antenler aracılığıyla şifresiz ve engelsiz izlenebiliyor. Nevşehir\'de çatı ve TV üstü antenler vasıtasıyla alınabilen yayında şifreleme yapılmıyor.

2014 Dünya Kupası heyecanı Brezilya Hırvatistan maçı ile başladı. Peşinden yapılan diğer maçlar ise sporseverler tarafından nefes nefese izlendi. Çanak antenler vasıtasıyla alınan yayınlar şifreleme nedeniyle izlenemezken, tüm şehirlerde olduğu gibi Nevşehir'de de karasal antenlerle Dünya Kupası maç yayınları şifresiz izlenebiliyor.

Brezilya'da karşılaşmalar, TSİ 19.00, 22.00, 23.00, 01.00 ve 04.00'te oynanacak. 2014 FIFA Dünya Kupası, 13 Temmuz tarihine kadar  Brezilya'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek.

20. Dünya Kupası'nda 32 ülke 8 grupta mücadele ediyor.  Turnuvaya en fazla katılım sağlayan kıta, 13 ülkeyle Avrupa olarak göze çarpıyor. Amerika kıtasının 10 takımla yer alacağı turnuvada, Afrika'dan 5, Asya'dan 4 ülke bulunuyor. Dünya Kupası'nın açılış maçı, 12 Haziran Perşembe günü ev sahibi Brezilya ile Hırvatistan arasında yapıldı. Brezilya'da karşılaşmalar, TSİ 19.00, 22.00, 23.00, 01.00 ve 04.00'te oynanacak.

Turnuvada mücadele edecek ülkelerin bağlı oldukları konfederasyonlara göre dağılımı şöyle:

Avrupa: Almanya, Belçika, Bosna Hersek, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsviçre, İtalya, Portekiz, Rusya, Yunanistan

Afrika: Cezayir, Fildişi Sahili, Gana, Kamerun, Nijerya

Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler: ABD, Honduras, Kosta Rika, Meksika

Güney Amerika: Arjantin, Brezilya, Ekvador, Kolombiya, Şili, Uruguay

Asya: Avustralya, Güney Kore, İran, Japonya