Nevşehirli Boksör Esra Yıldız Dünya 2.si Oldu.

     
               Teşekkürler Esra...

Esra Yıldız    finalde  ABD'li Jajaira Gonzalez ile şampiyonluk mücadelesini kaybetti ama Dünya İkincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Genç Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası final maçında 60 KİLODA ringe çıkan sporcumuz Esra Yıldız, Birleşik Amerikalı rakibine yenilerek Dünya ikincisi oldu ve gümüş madalya kazandı. Sporcumuz dün oynanan müsabakalar sonrasında ise İtalyan rakibini mağlup ederek adını finale yazdırmıştı.

Nevşehirli Milli Gururumuz Altınyıldız Koleji Öğrencisi Fenerbahçeli sporcumuz Esra Yıldız ı bu büyük başarısı için ilk kutlayan ise Altınyıldız koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci ve NÖGED Başkanı Özden Taşğın oldu.
Bizde FİB haber.Com Spor servisi olarak Milli Gurururmuz Nevşehirli hemşehrimizi tebrik ediyoruz.Ülkemize ve Nevşehir'imize getirdiğiniz bu büyük başarıdan dolayı başta Sporcumuz Esra yıldız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler...Şimdi destek zamanı...

Esra Yıldız Gençlik Olimpiyatları'na katılmaya hak kazandı. 

Gençlik Olimpiyatları, 16-28 Ağustos tarihlerinde Çin'in Nanjing kentinde yapılacak.

Esra Yıldız gümüş madalyanın sahibi oldu


Bulgaristan'da düzenlenen Gençler Dünya Boks Şampiyonası'nda Fenerbahçeli Milli boksör 60 kg Esra Yıldız, Dünya 2’ncisi oldu.


Gençler Dünya Boks Şampiyonası finalinde bugün Armeec Arena’da Birleşik Amerikalı rakibi Jajaira Gonzalez ile karşılaşan Milli boksörümüz, rakibine yenilerek şampiyonayı gümüş madalya ile tamamladı. Boksörümüz, 16-28 Ağustos tarihleri arasında Çin'in Nanjing kentinde düzenlenecek olan  Gençlik Olimpiyatları'na katılma hakkı elde etti.