Türkiye'de futbol kamuoyunda tüm gözler Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray dünya derbisine çevrildi.

Bugün Nevşehir 1.amatör kümede oynanan Çatspor - Göre Spor karşılaşması öncesinde her iki takımıda ziyaret ederek başarılar dileyen Nevşehir GHSİM İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin sonucu ne olacak? sorumuza da önce Dostluk kazansın cevabı verdiler.

Daha sonra Nevşehir GHSİM İl Müdürü Mustafa Ünlüer , Milletvekili Açıkgöz'e sürpriz yaparak 50 sırt formasıyla özel olarak hazırlanmış Galatasaray forması hediye etti.

Açıkgöz'den "Derbi" Değerlendirmesi

www.fibhaber.com'a açıklamada bulunan AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Fenerbahçe-Galatasaray maçı umarım olumlu ve güzel hatıralarla hatırlayacağımız bir derbi olur"- "Bütün sporseverler, futbolcular ve yöneticilerden isteğimiz, bunu bir futbol ve spor şöleni olarak yaşamaları" şeklinde konuştu.

Açıkgöz, Hafta sonunda oynanacak olan yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray maçına ilişkin, "Bu iki güzide kulübümüz arasındaki rekabet, Türk futbolunun gelişmesine hizmet etmesi gereken bir rekabet".
Sahada iyi oynayan, iyi mücadele ederek kazansın ama 3 ihtimalli bir maç olduğunu da unutmayalım. Önemli olan sportmenlik, kardeşlik ve dostluktur" ifadelerini kullandı. dedi


Ünlüer'den Milletvekili Açıkgöz'e GS Forması

Fenerbahçeli olduğunu belirten Nevşehir GHSİM İl Müdürü Mustafa Ünlüer, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e 50 sırt formasıyla Galatasaray forması hediye etti. Ünlüer Spor'un her branşının dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmadan,her iki ekibede başarılar dileyerek hafta sonu oynanancak olan derbinin göze zevk veren dostluk iiçinde geçecek bir mücadele olması dileğinde bulundu.

Milletvekili Açıkgöz İl Müdürü Ünlüer'e forma için teşekkür ederek Fenerbahçe,Galatasaray, Beşiktaş ülkemizin hepsi güzide 100 yıllık çınarları. Futbolun bir spor olduğunu asla unutmadan kinden nefretten ve trübün teröröründen uzak spor etik kuralları içinde yaşanması gerekir.

Bu arada Avrupa kupalarında mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum dedi.