AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Spor Toto Bal Ligi 5.Grupta şampiyonluğun en güçlü adaylarından Nevşehirspor Kulübü yöneticileri ve futbolcularına yarın oynayacağı zorlu maç öncesinde moral ziyaretinde bulundu.

Nevşehirspor'un marka değeri olan önemli bir kulüp olduğunu belirten siyasiler, futbolculardan canla başla mücadele edip, Aksaray maçını kazanacaklarına olan inançlarını dile getirdi ve her zaman yanlarında oldukları mesajını verdiler. 


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Sevdamız Nevşehirspor’umuzun yarınki oynayacağı 68 Aksarayspor maçı öncesinde kulübümüzde futbolcularımıza moral ziyaretinde bulunduk. “Nevşehir tek yürek yarınki galibiyete ve 3. Lige hazır. ‬‪Biz, sizlere inanıyoruz şampiyonluk için oynayınız...” dedi.

Söz şimdi futbolcuların​...
Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Yönetim, Teknik ekip ve futbolcuların hazır bulunduğu ziyarette konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, burada futbolculara yaptığı konuşmasında şunları ifade etti; Tabi ki; bilek gücü önemli bir etken fakat yürek gücü bundan daha önemli. Bir birinizin eksiğini tamamlayarak, sahaya takım ruhunu, ortak mücadeleyi ve kazanma arzusunu yansıtarak gayret göstermek başarıyı da beraberinde getirecektir. Şampiyonluk yolunda Yarın, grubumuzun lideri ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Bu size ekstra motivasyon sağlayan bir durum. İnanıyorum ki bu maçta sahadan galibiyetle ayrılacaksınız. Teknik heyetimize, yöneticilerimize ve siz değerli futbolcularımıza güveniyoruz. Biliyorsunuz İlimiz maddi ve manevi olarak arkanızda. Hepinize tekrar başarılar diliyorum.” dedi.

Futbolcular, Yanar ve Açıkgöz'e söz verdi ...
Takımın öz güveninin oturduğunu ve İkinci yarıya çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Kırmızı Beyazlı futbolcular ise​ Aksaray maçında galibiyet sözü verdiler.


AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar," Nevşehirspor’umuzun yarınki oynayacağı maç öncesinde kampta futbolcularımızı ve yönetimimizi ziyaret ettik..Takımımızın galibiyete olan inancı ve heyecanı tamam.. Şehir ve takım kenetlendi, O sene Bu sene , hep birlikte 3. Lige inşallah.. Haydi Nevşehir yarın yeni bir destan yazmaya.." dedi.