Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde oynayacağı Real Madrid maçı öncesinde Beyaz TV'de Ahmet Çakar inanılmaz yorumlar yaptı.Galatasaray’ın Real Madrid karşısındaki tur şansını yorumlayan Çakar, “Galatasaray, Real Madrid’i elerse, son 5 yılda en büyük sürpriz olur. G.Saray’ın eleme şansı yüzde 1-2-3’tür, yüzde 5 değildir.Galatasaray’ın atacağı bir gol, iki gol sayılsa bile Real Madrid’in turu atlayacağını düşünüyorum” dedi.Real Madrid’i turu geçme oranının 1.05 olduğunu da vurgulayan ve bunun da kendisini doğruladığını iddia eden Ahmet Çakar, “Ben de bir iddiaya gireyim, G.Saray’ın Real’e karşı her golünü ikiyle çarp, yine Galatasaray tur atlayamaz. 20 yıllık Şampiyonlar Ligi tarihinde, herhalde en kuvvetsiz eşleşme Real Madrid’in Apoel eşleşmesiydi. Çeyrek final önemlidir ama bir takım çıkıyor, bizim Trakya kadar yer, Real Madrid’le oynuyor. Geçen sene Kıbrıs Rum Kesimi takımının Real Madrid’i eleme oranı neyse, Galatasaray’ın da aynıdır” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Ümit Özat Galatasaraylılar'ı çıldırtacak

Ümit Özat, Galatasaray'ın Real Madrid karşısında şansının olmadığını söyledi.

Ümit Özat Galatasaraylılar'ı çıldırtacak

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu, futbol yorumcusu Ümit Özat, Beyaz TV'de Real Madrid Galatasaray karşılaşmasını değerlendirirken sarı kırmızılılara şans tanımadı.

 

ENGİN GALATASARAY'A ŞANS TANIDI

Sinan Engin Ümit Özat'a karşı çıkarken "Futbol bu her an her şey olabilir.  Galatasaray Arena'da Real'i yenebilir. Bence Galatasaray'ın Real karşısında şansı yüzde 30." dedi.

 

ÖZAT: GALATASARAY'IN ŞANSI YÜZDE 3

Ümit Özat Engin bu açıklaması üzerine hemen karşı çıkarak "Sinan abi sen yüzde 30 diyorsun ben bir sıfırı atıyorum. Galatasaray'ın şansı yüzde 3" diyerek bir kez daha Galatasaraylı taraftarları kızdırdı.

 

SCHALKE TIR GİBİ GEÇER DEMİŞTİ

Ümit Özat daha önce de  Galatasaray'ın Schalke 04 karşılaşması öncesi Galatasaray'ın hiç şansı olmadığını Alman ekibinin sarı kırmızılıların üzerinden tır gibi geçeceğini söylemişti.