Nevşehir 1. Amatör Lig A Grubunda mücadele eden Çat Gençlik Spor oynadığı futbol kadar yönetim kadrosuyla da adından sıkça söz ettiriyor.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru tarafından özellikle son iki yılda yapılan sportif adımlar Nevşehir spor kamu oyu tarafından büyük takdir topluyor. Çat Gençlik Spor geçen sezon 2. Amatör Ligden şampiyon olarak 1. Amatör lige çıkmasının ardından son haftalarda oynadığı futbol taraflı tarafsız her kesimin büyük takdirini toplamaya devam ediyor. Son olarak hafta içerisinde oynanan Göre spor maçını 5-2 kazanarak A Grubunda liderlik koltuğuna oturan Çat Gençlik Spor oynadığı futbol kadar yeni oluşturduğu yönetim kadrosuyla da adından söz ettiriyor.

Nevşehirli genç iş adamı Necati Tümtürk’ünde yönetiminde bulunduğu Çat Gençlik Spor da tek hedef önümüzde ki yıl Bölgesel Amatör lig’de Nevşehir’i temsil etmek olduğunu ifade eden Tümtürk, önümüzde ki yıl Nevşehir sporumuzun 3. Lige çıkmasıyla birlikte Bölgesel Amatör Ligde Nevşehir’i başarılı bir şekilde temsil edeceğiz. Bunu liglerin başlamasıyla da tüm sporseverlere göstermiş olduk. Çat Gençlik Spor olarak Nevşehir’de tüm gençlerimizi spor ile iç içe yaşatmak istiyoruz. Bizlere bu yolda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Kamil Duru’ya teşekkür ederim şeklinde konuştu.