AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, yapımı devam eden sporcu fabrikasında incelemelerde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ile birlikte, yapımı devam eden ve 'sporcu fabrikası' olarak adlandırılan Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu. 

Milletvekili Gizligider, Nevşehir'in spor alanında önemli bir esere daha kavuşacağını belirterek 5 milyon lira tutarındaki 'sporcu fabrikası' Salonu içerisinde bir çok farklı branşta spor yapılabilecek salonun bulunduğunu, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan Sporcu fabrikasının, ilimizde sporcu yetişmesine büyük katkı sağlayacak önemli bir eser daha Nevşehir'e kazandırıldığını söyledi.

Spoculara Hediyeleri Gizligider'den...

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde başlatılan" Sporu Seviyorum, Sporcuyu Destekliyorum" projesi kapsamında AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider tarafından başarılı sporculara kıyafet hediye edildi.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Spor Kompleksinde Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, ve İl Müdürü Mustafa Ünlüer tarafından çeşitli branşlarda spor yapan sporculara kıyafet hediye ederek sporcuların başarılı olmaları için daima yanlarında olduklarını belirtti.