A Grubunda Göre Spor, Kozaklı Spor, Kapadokya Nevşehir Spor, Kaymaklı Spor, Hisar Spor, Ürgüp Spor ve Acıgöl Spor takımlarının mücadele ettiği bu grupta 21 Puanla lider durumda bulunan Göre Spor, en yakın rakibine şimdiden 6 puan fark atmış durumda. Bu grupta müsabakalara çıkmayan Telekom Spor ligden çıkarılırken, Ürgüp Spor ve Acıgöl Spor ligden düşmemek için mücadele veren ekipler.

 

B grubunda ise A grubuna oranla takımların ilk 9 hafta sonunda puan açısından birbirlerine daha yakın oldukları gözleniyor. Kapadokya Göreme Spor, Nevşehir Üniversitesi, Suvermez Belediye Spor, Derinkuyu Gücü, Gülşehir Belediyesi, Özel İdare, Kapadokya Avanos Spor ve Sağlık Spor takımlarının mücadele ettiği bu grupta liderlik koltuğunda 25 Puanlı Kapadokya Göreme Spor var.

 

22 Puanlı Nevşehir Üniversitesi futbol takımının takibindeki Kapadokya Göreme Sporun bu grupta şampiyonluk adaylarından biri olduğu gözlenirken, Özel İdare, Kapadokya Avanos Spor ve Sağlık Spor takımlarının ise ligden düşme potasında bulundukları görülüyor.
Haber:Ali Çamur