Nevşehir 1.Amatör Küme A Grubunun lideri Görespor hafta sonu oynadığı Hisarspor maçını 2-1 kazanarak 4 te 4 yaparken bu önemli karşılaşmayı Blok Bims Yönetim kurulu Başkanı  Nevşehirli Hayırsever  İş Adamı Sayın Musa Ertaş ta izledi.Yine Maçı izleyenler arasında Göre eski Belediye Başkanı İbrahim Ceylan,Göre Belediyesi çalışanları,Göre den çok sayıda spoerseverler ile Uçhisardan takımlarına destek olmak için gelenlerde takımlarını yalnız bırakmadılar.

 

Nevşehir de Cenazede düğünde görmeye her zaman alışık olduğumuz ve her daim Halkımızın içinde biri olduğunu yaşantısıyla gösteren ve bu görüntüsüyle de taraflı tarafsız her kesimden halkın büyük sevgisini ve saygınlığını kazanmış çok değerli İş Adamı Sayın Musa Ertaş örnek model olmayı sürdürüyor.

Nevşehirli saygı değer İş Adamı Musa Ertaş bu kez de Nevşehir 1.amatör Küme A Grubunun önemli karşılaşmasında Görespor Hisarspor maçını Tribünden izledi.

Nevşehirli sporseverlerden büyük ilgi gören Ertaş,yoğun mesailerinin dışında Memleketimizdeki tüm aktivitelere de elimizden geldiğince katılmaya çalışıyorum Genç bir nüfusa sahip olan ilimiz gençlerinin spora sanata ilgi göstermeleri çok güzel ve gençlerimize moral motivasyon özgüven gibi önemli hususlarda onlara teşvik için bu tür sosyal faaliyetlere her zaman destek vermemiz ve katılmamız gerekiyor dedi.

 

Görespor Hisardan el salladı…2-1

 

 Pazar günü oynanan maçlar içinde en zevkli ve çekişmeli maçlarından Görespor Hisarspor maçı

Nevşehir 3 nolu çim sahada oynandı ve Murat Tavukcu, Gökhan Dur ve Yasin Keleş’in idare ettiği Göre Spor - Hisar Spor müsabakasında gülen taraf rakibini 2-1 yenmeyi başaran Göre Spor oldu. Göre spor müsabakadan aldığı 3 puanla grup liderliğini devam ettirdi.

 Nevşehirin Barcelonası Görespor Dolu  Dizgin....

Görespor Türk Futbolu ve Nevşehir Sporuna verdiği destekten dolayı kutluyor tüm takımlarımızla birlikte Göre sporumuza da başarılar diliyoruz.Görespor la Gurur Duyuyoruz...