NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir basın camiasının duayenlerinden Mustafa Ferveren, aktif gazetecilik hayatını noktalasa da tam bir Nevşehir Spor gönüllüsü.

Gazetecilik hayatına 1976 yılında başlayan Hürriyet, Cumhuriyet, Sabah gibi ulusal gazetelerin Nevşehir muhabirliğinin yanında yerel televizyonlarda da zaman zaman görev alan Mustafa Ferveren, Nevşehir’de futbol gönüllüsüyüm diyen birçok isme taş çıkartıyor. Zira iç ve dış saha maçlarını kaçırmayıp izlenimlerini yerel basın aracılığıyla kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

Devlet Memuriyetinden emekliliğinin ardından Nevşehir Spor’un son yıllarda Bölgesel Amatör Ligde verdiği şampiyonluk ve var olma mücadelesini yakın takibe alan Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Üyesi de olan Gazeteci Mustafa Ferveren,  ilimizin profesyonel bir futbol takımına kavuşmasını isteyen, manevi de olsa, gazetecilik yaparak ta olsa en önde gelen isimlerden.

Bu sezon Nevşehir Spor’un ligde gösterdiği performansın dikkat çekici olduğuna değinen Gazeteci Mustafa Ferveren, “Allah’ın izniyle, Nevşehir Milletvekilleri, Sayın Başkanımız ve taraftarımızın da desteği ile İnşallah bu yıl bu takım bize BAL’ı yedirecek” diyor.