Nevşehir’imizi Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Liginde temsil eden Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü bugün İzmir’de İzmir Büyükşehir Belediye sporla  oynadığı müsabakayı ilk yarıyı önde kapamasına rağmen 78-61 kaybetti.

Takımın antrenörü Mustafa Yarılı, çok iyi bir ilk yarı ortaya koydu, 3. Periyoda ilk yarıda ortaya koyduğumuz oyunu sergileyemedik, önümüzdeki Samsun maçına iyi bir şekilde hazırlanıp bu mağlubiyeti telafi edeceğiz dedi. Takımın oyuncularında Derya’da, eksiklerimizi gördük birbirimize kenetlenip takım olmak için elimizden geleni yapacağız. Samsun maçını alacağız dedi.

 Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın’da, Nevşehir olarak İzmir’de idik, galibiyet ve mağlubiyetin üzerine bir stratejimiz yok, skor açısından istediğimiz sonuca ulaşmaya az kaldı, amacımız ilk 6 girerek Nevşehir’imizi sportif anlamda hak ettiği yere taşımaktır dedi. Taşğın, 25 Ocakta Samsun’da oynayacağımız maçı kazanarak bu yılki hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyoruz dedi.