Kayserispor Kulübü, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile eşleşen Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ile Galatasaray'ın cezalı teknik direktörü Fatih Terim için yarın oynanacak Kayserispor-Galatasaray maçında Kadir Has Stadı'nda iki ayrı loca ayırdı.

 

 

DHA'nın haberine göre; Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Galatasaray ile eşleşen Real Madrid, Kayserispor Kulübü'ne e-mail ile başvurarak, Teknik Direktör Jose Mourinho ve kendisine eşlik edecek 4 görevli için yardımcı olunmasını, yarın saat 16:30'da oynanacak karşılaşmayı izleyip not alabilmesi için loca tahsis edilmesini istedi.

 

E-mail'de Galatasaray'ı yakından takip eden Portekizli teknik direktörün yarın sabah İstanbul'a geleceği, buradan Kayseri'ye hareket edeceği veya özel uçakla İspanya'dan direkt olarak öğle saatlerinde Kayseri Erkilet Havaalanı'na geleceği bildirildi.

 

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, uluslararası spor kuralları ve etiği açısından Real Madrid Kulübü'nden gelen istek üzerine Teknik Direktör Jose Mourinho'yu özel locada misafir edeceklerini belirtti.

 

Süleyma Hurma, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Sadece Mourinho'ya değil, Galatasaray Kulübü'nün cezalı durumdaki Teknik Direktörü Fatih Terim'e de ayrı bir loca ayırdık. Uluslararası etikler, ülkemiz ve Galatasaray'ı doğru temsil etmek adına Real Madrid'in teknik direktörüne Kayseri'de kaldığı sürece ev sahipliği yapacağız" diye konuştu.

 

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun maçtan sonra da özel uçakla Kayseri'den Madrid'e hareket edeceği, bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile de bir görüşme yapacağı bildirildi.