Nevşehir'in Böglesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Kapadokya Göremespor, 2018-2019 sezonuna 'Merhaba' dedi ve sahaya indi. 

Avanos ilçe Tesisleri'nde toplanan futbolcular, ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör İsmail Güzel, Bal liginde mücadele edecek olan takımımızı yeni sezona en iyi şekilde hazırlayarak, ilimiz Nevşehir, Kapadokya Bölgemiz ve Göreme beldemizi temsil etmek için sabah ve akşam günde iki antrenman ile hazırlıyoruz. Pazar günü Adana Vefaspor'la hazırlık maçımız var. Hazırlık karşılaşmalarında takımımızı daha iyi görme şansı yakalayacağız" dedi.

“İlimizi, Kapadokya Bölgemizi ve Görememizi en güzel şekilde temsil edecektir”

Yetenekli gençlerimizi spora kazandırmak ve başarılı futbolcuların giderek artması adına gençlere önem verilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Hasan Hüseyin Çiner, yaptığı açıklamada “Bu yıl BAL Ligi’nde ilimizi temsil edecek olan Kapadokya Göremespor’umuzun genç bir kadroyla yarışa katılmasını temenni ediyoruz. Antrenörünümüz ve takım yöneticilerimiz bu anlamda kadrosunu oluşturdular. Takımımızı oluşturan oyuncularıız genç olmasına rağmen tecrübelilerde, lige yabancı değil; Nevşehir'e ve Göreme beldemize yakışır şekilde, Kapadokya bölgemiz adına üzerine düşen görevi yerine getirecektir. Bu bakımdan takımımıza sonuna kadar güveniyorum. Bizim burada hedefimiz sadece şampiyonluğa ulaşmak değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi sürdürmektir. Çünkü spor dostluğumuzu, kardeşliğimizi, dayanışmamızı artırma adına olursa daha da kıymetli olur” diye konuştu.