NEVŞEHİR(MHA) Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca hafta sonunda oynanan Kapadokya Göreme Spor – Kaymaklı Spor maçındaki yaşananların bir kez daha futbol sahalarımızda yaşanmamasını istediklerine dikkat çekerken, tüm takımları centilmenliğe davet etti.

Futbol Tertip Komitesi Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı, Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca ve tertip komitesi üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda hafta sonunda oynanan tüm amatör lig müsabakaları değerlendirilirken, Kapadokya Göreme Spor ve Kaymaklı Spor takımları arasında oynanan maçta çıkan olaylarda ele alındı.

Toplantı sonrasında özellikle bu maçla ilgili kararı açıklayan Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, müsabakanın 3-0 hükmen Kapadokya Göreme Spor lehine karar verildiğini açıkladı.

Değerlendirmeler sonucunda Kaymaklı Spor’dan Burak Bayraktar, Mesut Atalay, Cemal Bozkuş, Emre Gerçeker, Furkan Şahin ve Takım sorumlusu İbrahim Çakır’ın il disiplin kuruluna sevk edilmesine, Kapadokya Göreme Spor’dan da Ali Emre Çiner, Eyüp Anıl Çelik, Yasin Emre, Hakan Tunç ve Ali Polat’ın disiplin kuruluna sevk edilmesine karar verildiğini açıklayan Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, “Bu tür olayların sahalarımızda olmasını asla tasvip etmiyoruz. Tüm takımlarımızı centilmenliğe davet ediyoruz. Spor nihayetinde bir kardeşlik. Tüm takımlarımızın bu konuya hassasiyet içerisinde eğilmelerini istiyoruz” dedi.