Dün akşam saatlerinde Nevşehir'deki son antrenmanını yapan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz bugün sabah itibariyle karayoluyla Kilis'e doğru yola çıktı.

SPOR Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Kırmızı-Beyazlı ekibimiz Nevşehirspor, yarın deplasmanda oynayacağı Kilis Belediyespor maçı için Kilis'e hareket etti. Yarınki bu zorlu maçta Kırmızı Beyazlı çok sayıda taraftarda takımımızı yalnız bırakmayacak.

Ligde averajla üçüncü sırada yer alan Nevşehirspor'umuz yarın deplasmanda Kilis Bld.Spor ile oynarken, Aksarayspor ise kendi evinde Adana Büyükşehir Bld.Spor ve Yozgatspor da deplasmanda Kükçüler Amatörspor ile oynayacak. İkinci yarıya yaptığı 5 önemli transferlerle giren ve Spor Toto 5. Grup 14. hafta karşılaşmasında deplasmanda Kayseri'nin güçlü temsilcisi Talasgücü'nü 85.dakikada Sami'nin golü ile 1-0 yenmeyi başan Kilis Belediye Spor ikinci yarıyada iyi bir başlangıç yapmayı başardı. 

İlk yarıda kendi sahamızda 3-1'le mağlup ettiğimiz Kilis Belediye Spor, 13 maçta 6 mağlubiyet, 4 beraberlik ve 3 galibiyetle topladığı 13 puanla ligde 10.sırada yer alıyor.


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL Takımı) Karşılaşmayı Kahramanmaraş Bölgesi’nden Serkan Gürbüz yönetecek.

Biz Bitti Demeden Bitmez! 
Aksarayspor'u hakemin yanlış verdiği kararlarıyla elinden kaçıran Kırmızı Beyazlı ekibimiz liderin iki puan gerisinde şampiyonluk umutlarını  önümüzdeki haftalara taşırken, Yeni transferleri Aydın Kuzu, Serdar Kılıç , Furkan Yıldırım ve Nazmi ile dahada güçlenen Nevşehirspor için Henüz hiçbir şey bitmedi. Herşeyden önce büyük taraftarlarını yanına alan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz kalan maçları alarak Şampiyonluk için yürüyüşüne son haftaya kadar devam edecek. Aksarayspor daha Şampiyonlukta iddialı ekiplerden Yozgat deplasmanına gidecek. Nevşehir Yozgatspor'u kendi evinde ağırlayacağı sezonda bu köprünün altından daha çok sular geçecek. Öte yandan 1-1 lik sonucun belkide en olumlu tarafı puan eşitliği halinde ikili averajda üstünlük Nevşehirspor'muzun...

Kilis Belediyespor - Nevşehirspor GK
Yer: Kilis 7 Aralık Stadyumu - Kilis Merkez
Tarih: 21 Ocak 2018 Pazar Günü
Saat: 14.00

Karşılaşmanın Hakemleri: 

 SERKAN GÜRBÜZ (Hakem)
 İRFAN GENÇ(1. Yardımcı Hakem)
 ERKAN TÜREMİŞ(2. Yardımcı Hakem)
 EMİR TOPRAK(Dördüncü Hakem)

 MUSTAFA ARIÖZ(Gözlemci)

Ligde yarın oynanacak olan Kilis Belediyespor - Nevşehirspor GK Maçını Deplasmana Gelemeyen Taraftarlarımız Ve Tüm Nevşehir Sevdalıları İçin www.fibhaber.com da Canlı Yayınlayacağız.


«5.GRUP (15.hafta)»                
21 Ocak 2018 14:00    KÜRKÇÜLER AMATÖRSPOR    -    YOZGATSPOR 1959 FK    
21 Ocak 2018 14:00    7 MART KADİRLİ DEMİRSPOR    -    2005 AZATLISPOR    
21 Ocak 2018 14:00    KAYSERİ ŞEKERSPOR    -    ARSUZ KARAAĞAÇSPOR 1967    
21 Ocak 2018 14:00    BELEN BELEDİYESPOR    -    TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR    
21 Ocak 2018 14:00    KİLİS BLD.SPOR    -    NEVŞEHİR SPOR GENÇLİK    
21 Ocak 2018 14:00    68 AKSARAY BELEDİYE SPOR    -    ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR


5. GRUP PUAN DURUMU




Yeni transferlerimizle daha da güçlenen Nevşehirspor'da yine büyük taraftarlarımız en güçlü silahımız olacak.

Kilis Belediyespor'un kozu Sami olacak... 10 numaralı sırt formasıyla bu isme dikkat etmek gerekiyor.



Haber: Mustafa Ferveren