Nevşehir 1.Amatör Futbol Liginde kırmızı kart gören futbolcu Hakem’e tekme attı. Maç tatil edildi.

Nevşehir 1.Amatör Futbol Ligi maçında, kırmızı kartla oyun dışı bırakılan futbolcu orta hakeme tekme attı. Hakem maçı tatil ederek, futbolcudan şikâyetçi oldu.

 

Olay, Pazar günü Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi'ndeki 3'nolu sahada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Nevşehir 1.Amatör Futbol Ligi B Grubunda mücadele eden İl Özel İdare Spor ile Suvermez Kale Spor takımları, Tahsin GEDİK, Önder KAYA ve Yavuzcan ORHAN Hakem üçlüsü nün yönettiği maçta karşı karşıya geldi.

 

Maçın son dakikalarında, müsabakanın 3-2 Suvermez Kale Spor’un üstünlüğü ile devam ettiği sırada, İl Özel İdare Spor’un ceza alanı içindeki ikili mücadele sırasında, Suvermez Kale Spor’lu oyuncuya faul yapıldı. Orta hakem Tahsin GEDİK penaltı noktasını gösterdi. Hakem Gedik, karara tepki gösteren futbolcuya önce sarı kart gösterdi, itirazın devam etmesi üzerine kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı.

 

Kırmızı kart gören futbolcu daha sonra Hakem Gedik'in üzerine yürüyerek tekme attı. Orta hakem Tahsin GEDİK karnına isabet eden tekme nedeni ile maçtı iptal ederek futbolcu hakkında da şikâyetçi oldu. Polisin futbolcuyu kolundan tutarak saha dışına çıkarmak istemesi nedeni ile İl Özel İdare sporlu futbolcular arkadaşlarının polis tarafından gözaltına alınmasına izin vermediler. Saha içerisinde futbolcularla polis arasında kısa süreli bir arbede yaşanırken,  İl Özel İdare Spor Antrenörü Şakir TOPOĞLU’da yaşananlara tepki gösterdi.

 

İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen futbolcunun ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.
Kaynak:Gülşehir Medya