Kırşehir Ahi Evran Stadında  oynanan Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakasında  Kırşehir Belediyespor önüne,  Onur Behiç, Ömer Gür,Kerem Onaylı,Ömer Faruk Çelimli,Hayrettin Cengiz,, Can Morgül,  Ahmet Can Arık,Uğur Durmuş,Ertan Çolak,Raif Uzuner ve Hakan Doğan ilk on biri ile çıkan Nevşehir Belediyespor ,karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren  rakip kalede gol arayışlarına başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR

 14. dakikada, Nevşehir Belediyespor Raif Uzuner’in ayağından  kazandığı gol ile deplasmanda 1-0 öne geçti.

17. dakikada  KırşehirBelediyespor Emre’nin  golü ile  eşitliği sağladı.

22. dakikada  Nevşehir Belediyespor’dan Hakan Doğan, Kırşehir Belediyespor  önünde takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarının uzatma dakikalarında Turgay Arı ‘nın attığı gol ile ilk yarı 2-2 sona erdi.

Karşılaşmanın 57. Dakikasında Kırşehir Belediyespor’dan Murat Şimşek, karşılaşmada takımını 3-2 öne geçiren golü kaydetti. 3-2

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Nevşehir Belediyespor baskılı bir oyun geliştirmesine karşın, karşılaşma Kırşehir Belediyespor’un 3-2’ lik üstünlüğü ile sona erdi.

 Kırşehir Belediyespor Başkanı Veli Şahin maç sonu açıklamasında; "ZTK maçımızı Ezeli Rakibimiz, Ebedi Dostumuz ve Komşumuz Nevşehir Belediyespor ile seyri, heyecanı ve mücadelesi ve Golleri bol olan bir maç oynadık Her iki takım içinde güzel bir maç oldu. Bir takım kazanacaktı o da biz olduk, Ancak asıl kazanılan dostluğumuz oldu. Tebrikler 3-2"dedi.

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler'de yaptığı açıklamasında; "Değerli Veli Başkanım, Misaperverliğiniz için çok teşekkür ederiz. İnşallah el ele çıktığımız 3. Lig’ten sonra 2. Lig’te de beraber oluruz. Ziraat Türkiye Kupası’nda da başarılar dileriz" dedi.