Bölgesel Amatör Lig 6’ncı Grup’ta altıncı hafta birbirinden zorlu maçlara sahne olacak.

Şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele eden takımları, 6’ıncı hafta maçlarının korkusu sardı.

Özellikle ilk sıralarında yer alan ekiplerin karşı karşıya getirecek olan maçlarda çıkacak olan sonuçlar, diğer ekipleri de yakından ilgilendiriyor.

Takımların arasındaki puan farkının kapanacak derecede olması, bu maçların önemini bir kat daha artırıyor.

Bölgesel Amatör Lig 6’n
cı Grup’ta altıncı hafta birbirinden zorlu maçlara sahne olacak.

HEYECAN ZİRVEDE...

Ligin altıncı haftasının en önemli maçlarından biri Ankara’da oynanacak. Yarıştan kopmamak isteyen Yeni Altındağ Belediyespor’la, yakaladığı çıkışı sürdürme düşüncesindeki Kırıkkalespor’u karşı karşıya getirecek olan maçta ortaya çıkacak sonuç, büyük ihtimalle orta sıralardaki takımların da şansının yükselmesine zemin hazırlayacak.

Haftaya lider giren Kırmızı - Beyazlı ekibimiz Nevşehir Gençlikspor ilk üç haftanın lideri Yeşil Kırşehir’e, tam 20 günü maçsız geçirmek durumunda kalan Yozgatspor ise ligde bir türlü aradığını bulamayan Yıldızeli Birlikspor’a konuk olacak.
Ligin sürpriz ve yenilgisiz tek takımlarından Çankırı Belediyespor, geçen hafta lideri yenen Kayseri Şekerspor’la zorlu bir maç yapacak.
Her iki takımın da ligdeki konumunu yakından ilgilendiren maçta ortaya çıkacak sonuç üst sıralardaki görünümü de büyük ölçüde değiştirecek. Yine son haftaların formda takımı Kazan Belediyespor, ligin en zayıf ekiplerinden biri olan Azatlıspor’a konuk olacak. Kayseri Yolspor ve Hacılar Erciyesspor ise aralarında oynayacakları maçla belki de ligdeki konumlarını tayin edecekler.

Y.Kırşehirspor - Nevşehirspor GK Maçı için geri sayım başladı...

Kırmızı -Beyazlı ekibimiz Nevşehirspor GK ilk beş haftada topladığı 10 puanla grupta lider bulunurken ,Ev sahibi Y.Kırşehirspor ligde oynadığı ilk 5 maçta topladığı 7 puanla 9.sırada yer alıyor.

Ezeli rekabette her iki takım 6 kez karşı karşıya geldi ve bu maçlardan 5 tanesi beraberlikle bir maçı ise Nevşehirspor kazandı.

Kırşehirspor Maçı öncesi Lider Nevşehirspor'un, Grupta Gol Kralı futbolcusu Buzo bu maçtada gol sözü verdi. Takımda Geçtiğimiz haftada cezası nedeniyle oynayamayan kaleci Asım Atmalıoğlu bu maçta forma giyeceği belirtildi. Nevşehirspor'da Kırşehir maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmuyor. Sadece 1 Eksiğimiz var. Maç kadrosundan sakatlığı sebebiyle çıkartılan başarılı Defans oyuncumuz Yunus bu önemli maçta oynayamayacak.  

Takımımız yarın sabah kahvaltı sonrası 10:30 da Kırşehir'e hareket edecek. 

Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen 
Fubolcularımızın moral ve motivasyonu üst seviyede. Aslen Kırşehirli olan T.Direktörümüz eski Nevşehirsporlu efsane futbolcumuz Yahya Ünal açısındanda bu özelliği ile de farklı bir önem arz ediyor.

Maç öncesi Kışehir Emniyeti sıkı güvenlik tedbirleri alıyor.

İşte böylesine önemli bir haftada Lider Nevşehirspor'umuza Kırşehirspor maçında başarılar diliyoruz.

Yarın Kırşehir'de hava sisli ve 16 derece olması bekleniyor. Yağış beklenmiyor.

Y.Kırşehirspor T.Direktörü : Bekir Barış Cihan
Nevşehirspor T.Direktörü : Yahya Ünal

Yer: Kırşehir Ahi Stadı
Saat: 13:30
Tarih: 15.11.2015 Pazar Günü
Hakem: 
Hasan Hacısalihoğlu / Trabzon Bölgesinden

Bu önemli karşılaşma için Kırşehir'e gitmek isteyen Nevşehirspor taraftarları yarın sabah saat:10:00 da Meteristen otobüs kaldırılacak.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de bu zorlu karşılaşmda takımımızı yalnız bırakmayacak.

Öte yandan Amatör Futbol Disiplin Kurulu'nun 12.11.2015 Tarih ve 22 Sayılı Toplantısında almış olduğu kararlar neticesinde; * Nevşehir Spor Gnç. Klb. hakkında; 08.11.2015 tarihinde oynanan Nevşehir Spor Gnç.- Kayseri Yol Spor BAL müsabakasında takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunulması nedeni ile savunma istenmesine karar verildi.

İşte Haftanın Maçları;

Azatlıspor         v Kazan Belediyespor 
Çankırı Bld GK v Kayseri Şekerspor
Kayseri Yolspor v Hacılar Erciyes
Yeni Altındağ Bld. v Türk Metal Kırıkkale 
Yeşil Kırşehirspor v Nevşehirspor GK
Yıldızeli Birlikspor v Yozgatspor 1959 FK
( Tüm maçlar 13:30 da başayacak)

İşte Bal Ligi 6.Grupta Puan Durumu: