AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, bu hafta sonunda oynanacak Nazilli Belediyespor karşılaşması öncesinde Nevşehir Belediyesporlu yönetici, idareci ve futbolcularla kahvaltıda buluştu.

Nissara Alışveriş Merkezi Kocatepe Cafe’de gerçekleştirilen kahvaltıya AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar,Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, kulüp yöneticileri, idareci ve futbolcular katıldı.

Kahvaltı programında konuşan Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediyespor 'un hedefinin 2. lige çıkmak olduğunu söyledi.

Takımın 3. ligde iyi bir hava yakaladığını belirten Menekşe, "Ligde lideriz. Taraftarı, futbolcusu, teknik ekibi, yönetim kurulu, milletvekilleri, Belediye başkanları, kısaca tüm Nevşehir'i ile el ele verip 2. lige çıkalım inşallah." ifadelerini kullandı.

Futbolculardan azim ve kararlıkla müsabakalarda galip gelerek ligi şampiyon olarak bitirmelerini isteyen Menekşe, şunları kaydetti:

"Futbolun içinde olan bir kardeşinizim. Sporun bir çocuğa, bir gence, bir insana neler kattığını çok iyi bilenlerden birisiyim. Biz de sporu seviyoruz, futbolu çok seviyoruz. Sadece Türkiye'de değil tüm dünya genelinde en çok ilgi gören futbolun şehrin tanıtımından, ekonomisine bir çok katkıları olduğunu biliyoruz. Allah izin verirde bir üst lige çıktığımızda Nevşehrimize ve özellikle esnaflarımıza neler sağlayabileceğini çok net olarak göreceğiz. Sezonu şampiyon bitirdiğimizde hem sizler, hem Nevşehir'imiz, hem bölgemiz hemde Türk futbolu çok şey kazanacak. Bu vesile ile yarın oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçında hepinize başarılar diliyorum. Tüm bir şehirin yanınızda, arkanızda olduğunu unutmadan sahaya çıkın ve kendinize yakışır futbolla kazanın" dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'da; Yarın oynayacağımız Nazilli Belediyespor karşılaşması öncesinde futbolcularımıza moral ve motivasyon vermek için kahvaltıya katıldığını belirterek, "Şampiyonluk yolunda size olan inancımız ve güvenimiz tam. Sizlerden istirhamım, yarın aslanlar gibi sahaya çıkın ve bu maçı alın. Bu maç ligin devamı adına büyük önem arz ediyor. Önümüzdeki 4-5 hafta seri galibiyetler almaya çalışın. Ondan sonra zaten lig netleşmeye başlar. Nevşehir'i yakışır bir şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum."dedi.

Arı sözlerini yarınki tarihi maç için tüm Nevşehir halkını Gazi stadını doldurarak 90 dakika boyunca centilmence takımını desteklemeye davet etti.