AK parti Nevşehir Belediye Meclis üyesi Fatih Güneş yaptığı açıklamasında, Dünkü Belediye Meclis Toplantımızın gündemine  Nevşehirspor'a yardım teklifi getirdik fakat MHP li 3 Meclis üyesi Nevşehirsporumuz'a maddi yardım destekleri için red oyu kullandılar.

Güneş, Bunun adı düpedüz Samimiyetsizlik değil de nedir ? Nevşehirspor'umuz sadece AK Partililerin değil tüm partili partisiz herkesin takımıdır bu davranış MHP'li Meclis üyelerine  hiç yakışmadı dedi.

AK Partili Belediye Meclis üyesi Fatih Güneş açıklamasında; Geçtiğimiz günlerde Nevşehirspor taraftar grubu Genç Meteris taraftar grubunun davetleri üzerine AK Partili Milletvekili Adaylarımız Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider,İl Başkanımız M.Ali Tanrıver ve Belediye Başkanımız Hasan Ünver'le Ticaret borsasında bir araya geldiğimiz buluşmada Taraftarlarımızın büyük arzusu olan Profosyonel takım için Destek istemlerine, Belediye Başkanımız Hasan Ünver ve Milletvekili Adaylarımız söz vermişlerdi.

Belediye Başkanımız Hasan Ünver burada yaptığı açıklamada ilk olarak taraftarlarımız arasında büyük heyecan yaratan 15 Bin kişilik dev modern bir stadın  yapımına başlanacağı müjdesi vermiş ve  Sinevizyonda tanıtımını yapmıştı. Ardından bu stada Profesyonel bir takım şart düşüncesiyle verdiğimiz sözü yerine getirmek adına Meclis gündemine alarak Belediye Meclis üyelerinin oylarına sunduğumuz Nevşehirspor'umuza maddi destek konusunda MHP li üç Meclis üyeleri Sefer Tavukçu , Yavuz Göncü, Mahmut Şahin 3 ü de ret oyu kullandı. Fakat AK Partili Belediye Meclis üyelerimizizn tamamının Kabul oylarıyla Nevşehirsporumuza Desteğe MHP'li Üyeler Engel Olamadı ...

Yaşanılan Bu samimiyetsizlik sonrası tüm yorumu ve takdiri sizlere bırakıyoruz