Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici; Görevi kabul ettiğim ilk günden bu yana çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Nevşehir'in tümünü kapsayan büyük bir katılımlı yönetim oluşturmak için çalışmalara başladık. bununla ilgili değerli arkadaşlarla görüştük ve üst üste toplantılar yaptık. Bu görüşmelerin içinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile de bir görüşmem oldu.

Yönetimi kurmak istediğimiz arkadaşların kalabalık bir yönetim kurmak isteklerine karşı çıkmadım, şu an ki mevcut yönetim 11 kişi,bu yönetimi 15, 17, 21 gibi çoğaltmak isteklerine kararlar konusunda sıkıntı çıkacağını düşünmeme rağmen bu isteklerine karşı çıkmadım. Bana ilk başkanlık teklif edildiğinde benim olmadığım bir toplantıda konuşulanlar üzerine bir yol çizmeye çalıştık.

İlk başkanlığa talip olduğumda da söylediğim gibi kimin ne kadar katkısı olursa bunu kendi şehri için yapacağını ve kendi şehrine katkısı olacağını söyledim. Eksik kaldığı yerlerde de sonuna kadar yanlarında olup tarafımdan eksikleri karşılayacağımı beyan ettim.
Fakat kimse net olarak ben şunu yaparım demedi. Toplarız, yaparız, ederizden öteye gitmedi konuşmalar. O zaman madem para toplanacak o zaman bütün para veren taraftarları yönetime almamız gerekmektedir dedik.

Eğer bir yönetime girilip risk alınacaksa hedef bal ligi değil 3. lig 2. lig hatta birinci lig olmalıdır.
Yönetime girecek arkadaşlardan çok ısrar etmeme rağmen net bir rakam ortaya koymamaları sonucu ben ortaya bir meblağ koymak zorunda kaldım. 100 bini veren kaç kişiyse 10 da olsa 100 de olsa yönetime girer dedik. Eksik kalanarı da ben tamamlayacağım dedim. Bunun üzerine yönetimi kurmak için aday olan arkadaşlarımız zaman istediler.

Biz de bunun ardından transferleri ve teknik kadromuzu oluşturmak için Gaziantep'e Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve diğer spor kulüpleri ile  görüşmeler yapmaya gittik.
Biz bu görüşmeleri yaparken yönetimi kurmak için görüştüğümüz arkadaşlarımız bizi arayarak biz bu yönetimde yokuz, bu katılımın içinde değiliz diye bir açıklama yaptı. Biz de canınız sağ olsun diyerek kendimizin yönetimi kuracağını transferleri ve teknik ekibi oluşturacağımızı söyledik.
O gün akşam bizi arayarak biz yokuz diyen arkadaşlarımız dün bir basın organına yaptıkları açıklamada ''Bir arpa boyu yol alamadık'' diyerek şahsım adına beni çok üzdüler. Buradan Sayın Milletvekilim Mustafa Açıkgöz'e, Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Hasan Ünver'e ve Çat belediye Başkanı Sayın Kamil Duru'ya teşekkür ederim. Bize destek sözü veren bazı kişilerin ağızları ile destek vererek sonradan vazgeçmelerini, manidar buluyorum.

Biz ilk gün de söylediğimizi söylüyoruz, Nevşehir halkın katılımı olan bir takım kurmak istiyoruz. Herkese kapımız açık ama kapımızdan girecek kişi bu sorumluluğu almayı bilmeli. Herkes taşın altına elini koysun ben bütün bedenimi koyuyorum.'' dedi.

İşte Başkan Leblebici'nin Açıklamalarından Başlıklar:

*KİMSE MERAK ETMESİN ÇALİŞİYORUZ
*100 BİN TL VEREN YÖNETİME GİRER ÜSTÜNÜ BEN TAMAMLAYACAĞİM
*BAL LİGİNDE KURTULMAK İÇİN DEGİL BİR SEZONLUK TAKİM KURMUYORUM 2.LİG ,PTT ,ALT YAPİSİYLA TAKİM KURACAGİZ
*KAPİMİZ HERKESE AÇİK AMA GİRENLER SORUMLULUKLARİNİ ALACAK
*BEN TAŞİN ALTİNA ELİMİ DEĞİL BÜTÜN BEDENİMİ KOYUYORUM..