Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, 2015-2016 sezonun ikinci müsabakasından 78-63 galibiyetle ayrıldı. 

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligde mücadele eden Üniversitemiz Kadın Basketbol Takımı, FERKO Ilgaz Mountain Resort  Kastamonu Basketbol Spor Kulübü (KBSK) Kadın Basketbol Takımı ile bugün Üniversitemiz Spor Tesislerinde karşılaştı. 

Gerçekleştirilen karşılaşmaya Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk, Mustafa Açıkgöz ve Mehmet Varol, Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bekci, spor severler ve öğrencilerin yoğun ilgisi oldu. 

Her iki takımın dostluk ve centilmenlik içerisinde gerçekleştirdiği karşılaşma sonunda Üniversitemiz Kadın Basketbol Takımı, KBSK Kadın Basketbol Takımını 78-63 mağlup etti.  

Maç sonrası Üniversitemiz Kadın Basketbol Takımını ve Teknik heyet ile bir araya gelen Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk, Mustafa Açıkgöz ve Mehmet Varol, Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bekci, elde ettikleri galibiyetten dolayı kendilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.