7 Takımın katıldığı ,2019-2020 Sezonu Nevşehir Amatör Küme U-16 Ligi maçları oynanmaya devam ediyor.Ligin 4.Haftasında oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı.

Nevşehir 1969 GSK : 5  /  Nevşehir 50 GSK : 1

Kap. Nevşehir Spor : 2   /  Ürgüpspor           : 2

Kap.Avanos Spor     : 2  /   Gülşehir Bld.Sp.  : 1

Nevşehir Bld Spor Bay.

Bu sonuçların ardından Nevşehir Belediye Spor ile Nevşehir 1969 GSK takımları 10 puanla zirveyi paylaştılar.

Teknik Direktörlüğünü Ali Özcan'ın yaptığı Nevşehir 1969 GSK U-16 Futbol takımı hafta sonu ligdeki 4.maçında Nevşehir 50 U-16 Futbol takımı ile  (Galatasaray Spor Okulu ) karşılaştı. Müsabaka yar yar kuvvetli yağan yağmur altında oynandı.

Müsabakaya çok hızlı başlayan  Nevşehir 1969 GSK  U - 16  futbol takımı, golcü oyuncusu Bayram Gül'ün 5.dakikada düşürülmesi ile kazanılan penaltı atışını kaptan  Ahmet Akın kullandı ve topu ağlara yolladı takımını 1-0 öne geçirdi. Hemen bu golden sonra 12.dakikada yine Kaptan Ahmet Akın çok güzel bir aşırtma vuruşla skoru 2-0 yaptı. Müsabakanın ilk yarısı bitmek üzere iken 38.dakikada  Nevşehir 1969 GSK takımının golcü futbolcusu Bayram Gül çok güzel bir vuruşla topu ağlara yolladı ve takımını 3-0 öne geçirdi. İlk yarı bu golle 3-0 Nevşehir 1969 GSK U -16 takımının üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarı boyunca kalesinde hiç pozisyon vermeyen Nevşehir 1969 GSK takımı ikinci yarıya'da oyun anlamında üstün başladı ve oyunu rakip yarı alanına yıktı. Müsabakanın 50. Dakikasında Nevşehir 1969 GSK takımı penaltı atışı kazandı. Atışı kullanan kaptan Ahmet Akın sert ve düzgün bir vuruşla kendisinin 3. , takımın dördüncü golü olarak topu Nevşehir 50 takımı ağlarına yolladı ve skoru 4-0  yaptı. Bu golden sonra oyunu rolantiye alan Nevşehir 1969 GSK takımı pas yaparak top çevirmeye başladı.Maçın 75.Dakikasında defansın bel kemiği olan Yaşar Serdar Akkuş topu orta sahadan aldı ve tüm rakiplerini adeta ipe dizdi ve ceza sahasına girdi sert ve düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara yolladı ve skoru 5-0 yaptı.

Maç bu sonuçla bitecek derken son dakikada Nevşehir 50 GSK takımı bir penaltı kazandı ve gole çevirdi.Müsabaka bu golle 5-1 Nevşehir 1969 GSK U-16 futbol takımının üstünlüğü ile sona erdi.

Bu maçta 3 puanı 5 golle alan Nevşehir 196 GSK takımı puanını 10 yaparak averajla 2.sıradaki yerini korudu.Nevşehir 196 GSK takımı hafta içi Gülşehir Bld Spor ile karşılacak.Nevşehir 50 takımı ise Bay geçecek.

Nevşehir 1969 GSK takımı Teknik Direktörü Ali Özcan Maç sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi : Biz bu lige başlamadan 2 ay önce hazırlıklarımıza başladık ve hedef koyduk.En azından Final oynamak istiyoruz dedik.Sporcularım beni yanıltmadılar ve hedefimize ,yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.Şu an 4 maçta 10 puan aldık ve averajla 2.sıradayız.Bu maçta sporcularım çok iyi mücadele etiller ve haklı bir galibiyet aldılar. Takım kaptanı Ahmet Akın çok özverili başarılı bir maç çıkardı ve golcü futbolcumuz Ahmet Serhat'ın yokluğunu aratmadı. 3 Gol atarak yıldızlaştı.Bütün takım çok iyi mücadele etti ve 5-1 kazanıp 3 puanın sahibi olduk. Başkanımız Bayram Ekicinin dediği ," BİZ BİR AİLEYİZ" sloganı ortaya koyup mesajlar verdi sporcularım. Önümüzde grup maçlarının tamamlanması için iki maçımız kaldı.Hafta içi önce Gülşehir Bld.Spor ile oynayacağız. Önümüzdeki hafta ise ligin son maçında ise Kap.Nevşehir Spor takımı ile oynayacağız.

Hem centilmence mücadele eden hemde çok güzel bir oyun ortaya koyan bütün sporcularımı tebrik ediyorum. Bize güvenenleri mahcup etmemeye devam ediyoruz.İnşallah bu yol finale gider. Bizi izlemeye devam edin. dedi.