Bölgesel amatör ligi kısaca Bal liginde mücadele eden Nevşehirspor'umuz profosyonel ligi fazlasıyla hak ediyor bu şehirkendi takımına  Nevşehir spor'una sahip çıkmalı...!

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup da mücadele eden Nevşehirpor'un Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, hafta sonu oynanacak olan Akdeniz Belediyespor maçını kazanarak yollarına devam edeceklerini söyledi. 

4. grup da üst sıralarda büyük heyecanın yaşandığını vurgulayan Cantekin, " Büyük fedakarlıklar la oluşturduğumuz kadro yavaş yavaş oturmaya başladı. Öncelikli hedefimiz lig'in ilk yarısının bitimine kadar oynayacağımız tüm maçları da kazanmaktır" şeklinde konuştu.

3.Lig'de mücadele etmeyi hak ediyoruz diyen Cantekin, açıklamasını şöyle noktaladı:
"Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek adına yönetim,teknik heyet ve futbolcular ellerinden geleni fazlasıyla yapacaktır. Taraftarlarımızın tam destekleriyle Nevşehirspor'un yeni adresinin 3.lig olacağına inancımız da tamdır." dedi.

As Başkan Sedat Cantekin de FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında, Biz Nevşehirspor Yönetimi olarak Çocuklarımız, Gençlerimiz yarınlarımızın sağlıklı bir toplum bilinciyle bir takım olumsuzluklardan uzak, kahvehane köşelerinden onları kurtarmak ve spora teşvik ilk amacımızdı. Çok şükür görüyoruz ki onları stada çekmeyi başardık, bu şehrin evlatları yorgun geçen bir haftanın sonunda trübündeki yerlerine alarak takımına sahip çıkıyor.
Haftada bir tatil günlerinde en büyük eğlencesi Nevşehirspor maçları oluyor. Bu konuda amacımıza hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Yine Bir Şehir birlikteliği ve bilincinin oturması için Nevşehirspora ihtiyacımız çok büyük. Ben çevremden duyuyorum ve çok mutlu oluyorum. Amaç ve gayemizi bilen halkımız
Allah razı olsun diyorlar. Bir gencimizi spora teşvik edebiliyor ve kötü alışkanlıklarından kurtarmasına vesile olabiliyorsak onu spora özendirebiliyorsak ne mutlu.Ve yine tüm gönlümce inanıyorum ki Nevşehir halkı taraftarı yönetimi olarak Trübünleri gelin hep birlikte bayram yerine çevirelim.Nevşehir gücünü trübünlerde küfürsüz coşkuyla NEVŞEHİR edasıyla Sporun dostluk kardeşlik ruhuna uygun bir şekilde Centilmen bir şekilde herkese gösterelim.Nevşehir Trübünleri Tüm Türkiye ye örnek olacak herkesin övgüyle konuştuğu örenk bir taraftarı olarak anılsın bilinsin.Nevşehir Trübünleri artık Şampiyon olmalı. Sonrasında Nevşehirsporumuzu layık olduğu yerlere gelmesi ve şampiyonluk kupa ve 3.lig mutlaka beraberinde gelir.

 Nevşehir şehrinin pazar günü bir bütün olup Gazi stadını doldurması gerektiğini vurgulayan Cantekin, şunları kaydetti:

"Nevşehir'in bunu hak ettiğini insanlara göstermemiz gerekiyor. Nevşehir'in bu lige layık olmadığını, bir üst ligi hak ettiğini herkese göstermemiz gerekiyor. Bu potansiyelimiz var... Ekmeden biçmek Allaha mahsustur. Geçtiğimiz yıllarda o tribünü seyircimiz nasıl doldurduysa bu maçta da öyle olması gerek. Taraftarımızı son maça kadar yanımızda görmek istiyoruz. Gelen seyircilerin takımı desteklemelerini istiyoruz. Taraftarların küfürlü tezahüratta bulunmaması çok önemli. Gelin önce Nevşehir Trübünlerini Şampiyon yapıp Nevşehirli insanını misafirperverliğini,saygınlığını el aleme gösterelim...." dedi.