NEVŞEHİR(MHA) İlimize sayısız Şampiyonluklar ve bireysel başarılar kazandıran Atletizmcilerimizin hedefi bu kez 10 Kasım’da Ankara’da düzenlenecek olan Atatürk’ü Anma Koşusunda Nevşehir’e çifte şampiyonluk kazandırmak.

17 Ekim 2014 tarihinden itibaren söz konusu yarışmaya katılacak olan Sporcuların Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde kampa alındığını kaydeden Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi, 30 Ekim 2014 tarihinde sona erek olan kampta Sporcuların bu yarışmalara hazır hale geleceklerini söyledi.

Geçtiğimiz yıllarda da Nevşehir’in Şampiyonluk elde ettiği 10 Kasım Atatürk’ü anma yarışmalarında gençler ve Yıldızlar kategorilerinde şampiyonluk kazanmayı hedeflediklerini dile getiren Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi, “Atletizm Federasyonu’nun düzenlediği yarışmalar sürüyor. Hedefimiz 10 Kasım Atatürk’ü Anma koşusunda ilimizi en iyi şekilde temsil edebilmek. Bu amaçla 17 Ekim 2014 tarihinden itibaren Kapadokya Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde kampa girdik. İlimizden başarılı 15 Sporcumuzu davet ettiğimiz kampımız 30 Ekim 2014 tarihinde sona erecek. Sporcularımız kamp süresince düzenli olarak antrenman yapıp, düzenli dinlenebilecekler. 10 Kasım Atatürk’ü Anma koşusunda Gençler ve Yıldızlar Kategorilerinde şampiyonluk hedefliyoruz. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalarla birlikte bu hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi.