31.Mart 2019 Belediye Başkanlığı seçiminde Nevşehir belediye başkanı aday olmak için geçtiğimiz gün AK Parti il başkanlığına Aday adaylığı müracaatını yapan Nevşehir´ın saygın esnaflarından ve siyasetin sevilen simalarından Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün Gazetemiz FİB Haber Merkezine nezaket ziyaretinde bulundu.

Gazetemiz Genel Koodinatörü İbrahim Uysal ve Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ile bir süre sohbet eden Süleyman Özgün, İl Genel Meclis Başkanı, Aday Adaylığının müracaatını yaptığını, Basın Kuruluşları ve STK temsilcilerine nezaket ziyaretlerine başladığını belirterek, destek ve dualarınızı talep ettiğini kaydetti.

Özgün açıklamasında, İl Genel Meclisi Başkanlığı yerel yönetim konusunda bize çok şey kattı. Yerel yönetimlerde sahip olduğumuz bilgi ve birikimleri hizmete sunmak ve kentsel hizmetlerin kalitesini arttırmak hedefiyle AK Parti saflarında belediye başkanlığına talip olduğunu söyledi. 

Özgün, “Belediye Başkanı olmam durumunda yeni bir yönetim anlayışı olan ‘yönetim’i uygulama çabası içinde olacağım ve yönetim anlayış uygulamalarında; Önce Güven, adalet, hizmet sunumunda eşitlik ve şeffaflık temelinde temel ilkelerim olacaktır” dedi.

“NEVŞEHİR İÇİN YAPILACAK ÇOK İŞ BULUNMAKTADIR”

Sorumluluk arz eden, zor bir göreve talip olduğunun farkında olduğunu kaydeden Özgün, verilecek desteklerle bilgi, tecrübe ve birikimimizi istişare yolu ile bu zor görevin altından kalkacağına inandığını hatırlattı.

Özgün, aday adaylığı ile ilgili şunları söyledi:

Önce samimiyet, güven ve liyakat anlayışı...

“Çok kısa olarak neden AK Parti’den aday adayı olduğum konusuna da değinmek istiyorum. 2002 yılında davasına inandığım ve Gençlik Kolları ile adım atarak başladığım siyaset hayatım, her zaman mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Parti'miz Türkiye’de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gelişim, değişim ve büyüme dönüşümleri gerçekleştirebilmiş bir partidir. Bunun yanında son on altı yılda Türkiye’deki demokratik rejimin oldukça güçlendiğini biliyoruz. Bu dönemde Anayasa’da yazılı olan “sosyal devlet” ve “hukuk devleti” ilkeleri gerçek anlamda uygulanabilmiş ve birey hak ve hürriyetleri güçlendirilmiştir. Özet olarak belirttiğim bu nedenlerden dolayı her sokağına bildiğim, her kesimini tanıdığım doğup, büyüdüğüm ve inşallah toprağına da mezar taşımın dikileceği şehrime bir faydam olur, diye halkımın takdirine başvuruyorum. Tamamen halis düşüncelerle, hayır niyetlere sizlerle birlikte, desteğinizle, ekonomisi gelişmiş, modernleşmiş, hayat kalitesi yüksek ve 2023, 2071 hedeflerine uygun bir Nevşehir oluşturma temennisiyle yola çıktım. Bu şehrin bir evladı olarak sevdalısı olduğum Nevşehir'e projeleriyle ve hizmet hayalleriyle Belediye yönetimine talip olarak içim çok ferah ve bu duygularla seçimlerin Nevşehir'imize ülkemize ve tüm aday adayları için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçimin sonunda kazanan inşallah Nevşehir olur.” dedi.

Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkan aday adayı Süleyman Özgün’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan gazetemiz Genel Koordinatörleri Uysal ve Çapacı ise Nevşehir'in çok ciddi hizmetlere ihtiyacının olduğunu belirterek hizmet yolunda aday adayı olan herkese başarılar diledi.