Misli.com TFF 3.Lig 1 Grup'ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor 2020-2021 sezonunda ligin ilk maçında pazar günü kendi evinde Fatsa Belediyespor'u konuk ediyor.

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktör Taner Öcal, Fatsa Belediyespor maçı için imha planlarının hazır olduğunuz söyledi.

Kırmızı Beyazlı ekibin tecrübeli hocası Öcal “Kazanmak için sahada savaşacağız”  dedi. Oyuncularından sorumluluk almasını isteyen teknik adam, coşkulu ve tempolu bir oyunla zafere ulaşabileceklerini söyledi.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın ise, yepyeni bir kadro kurduklarını ve şehrimizi en güzel şekilde temsil etmek için hiçbir fedekarlıktan kaçınmadıklarını söyledi. Her türlü destekleri için başta Belediye Başkanı Rasim Arı ve Yönetim Kurulu üyelerinede teşekkür eden Kulüp Başkanı Özaltın, takımdaki arkadaşlık ve hava ortamınında süper olduğunu belirterek, “Taraftarımız bize güvensin ve destek versin, sezon sonunda onları mutlu edeceğiz” dedi.

Öte yandan ligin ilk maçı öncesinde hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren takımın formda ve moralli olması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Nevşehir Belediyespor - Fatsa Belediyespor maçının hakemleri açıklandı...

Öte yandan Nevşehir Belediyespor - Fatsa Belediyespor karşılaşmasını Şanlıurfa Bölgesi Klasman Hakemlerinden Mikail Cihangir yönetecek.

Misli.com 3. Lig (Profesyonel Takım)

NEVŞEHİR GAZİ STADI

Tarih: 20.09.2020 PAZAR

Saat: 15:30

HAKEMLER:

MİKAİL CİHANGİR(Hakem)

MEHMET ŞENGÜL(1. Yardımcı Hakem)

ŞÜKRÜ ÇAVCI(2. Yardımcı Hakem)

BAKIR ASLAN(Dördüncü Hakem)

İRFAN ÇAKIR(Gözlemci)

LEVENT KANTAR(Temsilci)


"Nokta transferler yaptık"

Hafta Sonu Kırmızı Beyazlı temsilcimiz ile Gazi stadında karşılaşacak olan Fatsa Belediyespor, Teknik Direktörü Niyazi Hüseyinoğlu yönetiminde hazırlıklarına devam ediyor. Niyazi Hüseyinoğlu "Geçen sezon çok iyi performans gösteren 9 futbolcumuzla yeniden anlaştık. Dış transferde nokta transferler yaptık. Yine 2 futbolcuyla daha anlaşmak üzereyiz. Nevşehir Belediyespor maçına hazırız. İnşallah bu sene playoff'larda mücadele ederiz" dedi.

Ordu şehrine bağlı Fatsa ilçesinin takımı Fatsa Belediyespor yeni sezona kurduğu genç kadrosuyla oldukça iddialı olarak girmeye hazırlanıyor.

Tam adı: Fatsa Belediyesi Spor Kulübü
Renkler: Sarı-Lacivert
Stadyum:Fatsa İlçe Stadyumu, (Kapasite: 3.000)
Başkan: Adem Bekar
Teknik Direktör: Niyazi Hüseyinoğlu
Lig: 3. Lig

Nevşehir Belediyespor'da Moraller Yerinde...