3.Lig 1.Gruptaki temsilcimiz Nevşehir Belediyespor 18 Temmuz'da Nar kasabasındaki tesislerinde başladığı birinci etap kamp çalışmaları biterken, kırmızı-beyazlılar ikinci etap çalışmaları için Erzurum'da pusuya yatacak. İki haftalık süreçte 4 hazırlık maçı oynayacak olan Nevşehir temsilcisi, bu maçlarda eksiklerini görme şansı yakalayacak.  

3.Lig 1.Gruptaki temsilcimizin Resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre; "Nevşehir Belediyespor olarak sezon öncesi kampımızın 2. etabı için Erzurum’dayız. İlk antremanımızı gerçekleştirdik, moraller yüksek, hedef Şampiyonluk . Takımımızda sakat olan Adem dişında eksik bulunmazken morallerin yüksek olduğu gözlerden kaçmadı."

Nevşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Av.Muhammed Feyzi Aygün, bu yıl yükseldikleri TFF 3. Lig’de bir yıllığına misafir olduklarını hedeflerinin çok uzun yıllardır özlemi çekilen 2. Lig olduğunu söyledi. 

 Aygün yaptığı açıklamada; “13 Yıl aradan sonra çıktığımız TFF 3. Lig’de ki amacımız sadece bir yıllığına misafir kalmak ve  çok uzun yıllardır özlemini çektiğimiz 2. Lige Nevşehirimizi kavuşturmak. Bu bağlamda yönetim kurulu olarak ara vermeksizin çalışmalarımıza devam ediyoruz devam edeceğiz” diye konuştu.