2018-19 sezonunda TFF 3. Ligi'nde mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor, gelecek sezon 2.lig hedefleri için dış transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kaptanlar Nevşehir Belediyespor'da...

Spor Toto 3. Lig 1.Grup Takımlarından Nevşehir Belediyespor, 2.lig için güçlü takım kurmak adına başarılı ve tecrübeli oyuncuları birer birer kadrosuna katmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekip, Ankara Demirspor’un Kaptanı stoper Adem Sağlam ve Geçtiğimiz sezon Van Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen başarılı file bekçisi Onur Bilgin'i de kadrosuna kattı. Böylelikle Kırmızı Beyazlı ekibimiz kaleci ihtiyacını Van Büyükşehir Belediyespor’un tecrübeli kalecisi kaptan Onur Bilgin ile Genç kaleci Ökkeş Can Karakurt'u renklerine bağlayarak giderdi.

Nevşehir Belediyespor'un kalesi emin ellerde...

Geçtiğimiz sezon Van Büyükşehir Belediyespor’da görev yapan Kaleci Onur Bilgin Nevşehir Belediyespor’da...

Trabzonspor altyapısında yetişen ve sırasıyla Orduspor, Kayseri Erciyesspor, Fethiyespor, Pazarspor, iki sezon Diyarbekirspor ve son olarakta Van Büyükşehir Belediyespor’da forması giyen ve takım kaptanlığını da yapan Onur Bilgin ile sözleşme imzalandı.

Ankara Demirspor kaptanı Adem Sağlam Nevşehir Belediyespor'da...

Geçtiğimiz sezon TFF 2.Lige yükselen Ankara Demirspor’un Kaptanı olarak görev yapan Adem Sağlam Nevşehir Belediyespor’da... Stoper olarak görev yapan 33 Yaşındaki tecrübeli oyuncu Adem Sağlam Nevşehir’e ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun.

Ankara Demirspor ve Ankaragücü'nde de kaptanlık görevi de yapan Başarılı oyuncu Adem Sağlam, "Nevşehir Belediyespor yabancısı olduğum bir camia değil. Kendim Trabzonluyum , Yeni Malatya, Giresunspor ve Orduspor gibi Türk futbolunun önemli takımlarında oynadım. Nevşehir Belediyespor'un hedeflerini ve kendi hedeflerimi biliyorum. . Nevşehir Belediyespor'a faydalı olmaya geldim. İki tarafa da hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Kaleci Onur'da Nevşehir Belediyespor'da...

Genç kaleci Ökkeş Can Karakurt Nevşehir Belediyespor'da...