Nevşehir Sağlık Müdürülüğü tarafından Hastane ve Sağlık Çalışanları arasındaki birliği artırmak amacıyla düzenlenen 6. Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı.

Acil Servis, Zeytindalı, Göktürk, Kızılelma, ADSM, Derinkuyu, Sağlık Müdürlüğü’nden oluşan takımların katıldığı turnuvada şampiyonluğu Zeytindalı takımı kazandı.

Turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini Destek ve İdari Hizmetler Başkanı Mustafa Güçlü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve Nevşehirsporlu futbolcular tarafından takdim edildi.

Turnuva Temsilcisi Emre KURT yaptığı değerlendirmesinde; "Şubat ayı içerisinde başlattığımız turnuva 2 ay lik bir sure zarfi içerisinde her hafta lig usulu maçlar yapilarak tamamlandi. Sağlik çalişanı arkadaşlarimiz tarafindan oluşturulan 7 takimin katildigi turnuvamizi Zeytindali isimli takim finalde Acil Servisi yenerek şampiyon oldu . Gol kralı ödülünü 19 gol ile 112 calisani Murat Güleç alırken, en iyi kaleci odulunu kalesinde en az gol goren Erkan Özduvan haketmistir .Turnuva boyunca bizlerin yaninda olan Sağlik Müdürlüğü Yöneticileri başta olmak uzere AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Edip Avşar beye, Nevşehir sporlu futbolcularimiz ve yöneticilerine   Bakgör erkek kuaförü Levent Tutak a gönulden sevgiler saygilar sunuyorum. Çalışanlarimizin motivasyonu birazda olsa stres atmasi sosyal aktivitelerle bulusmasi icin bundan sonrada calismalarimiz devam edecektir "dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar turnuva sonrası yaptığı açıklamasında; "6. sı düzenlenen Nevsehir Saglik çalisanları Futbol Turnuvasının ödül törenine Nevşehirsporlu futbolcularımızla katıldık. Şampiyon zeytindalı takımı başta olmak üzere bütün takımlarımızı ve organizasyonda emeği geçen herkesi kutlarım. Buzo, Aydın Kuzu,Şafak ve Yannik ile pazar öncesi kupa kaldırma provası yaptık" dedi.