Spor Toto 3. Lig takımlarından Nevşehir Belediyespor’un maçlarını oynadığı Gazi Stadı'nda, sezon başında tamamlanamayan işlerin devre arası tatilinde bitirilmesi için yürütülen çalışmalar sona geldi.

Nevşehir Gazi Stadyumunda 500 Kisilik Üstü Kapali Tribün Yapılıyor.

İlk yarının bitmesi ile birlikte Gazi Stadyumunda başlatılan büyük tadilat ve yenileme çalışmalarının yanında kapasite artırımı içinde ! Ayrıca, Gazi Stadyumunda Açık Tribünün Üstü Komple Kapatılıyor ! Yeni Koltuklar Takılacak ,Küçük Kapali Eski Tribün Yıkıldı. Yenisi Yaılacak .

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyespor’un kendi evindeki müsabakalarını oynadığı Gazi Stadı ve kulübün Nar Tesislerinde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberinde Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ve Bektaş Demir ve kulüp yöneticileri ile birlikte ilk olarak Gazi Stadı’nı gezdi.

Stat içerisindeki tribünlerde, soyunma odaları ve saha zeminin de gerçekleştirilen iyileştirme ve yeni kapalı tribün yapım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Arı, çalışmaların TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden kulübün ilk iç saha maçına kadar tamamlanması talimatını verdi.

Daha sonra beraberindekiler ile birlikte Nar Tesislerine geçen Arı, burada da tesis içerisinde yapılan çalışmaları inceledi. Tesis içerisindeki yenileme çalışmalarına ilişkin Kulüp Başkanı Esat Özaltın ile görüşerek bilgiler alan Arı, Nevşehir Belediyespor’un gerek iç saha maçlarını oynadığı stadının gerekse kendi tesislerinin daha modern bir hale getirilmesi için çaba gösterdiklerini vurguladı.