Kırmızı -Beyazlı takımı iç sahada ve deplasmanlarda her zaman destekleyen Nevşehir Genç Meterisliler taraftar Grubu'ndan tüm taraftara sağduyu çağrısı geldi. Nevşehir Genç Meterisliler taraftar grubu yaptığı açıklamada;
Ülkemizin özellikle 15 temmuz darbe girişimi ile birlikte yaşamış olduğu sıkıntılı günler ve devamında Istanbul da Kayseri de İzmir de ve yurdumuzun bir çok yerinde birlik beraberlik ve huzurumuzu bozmak isteyen hainlere fırsat vermemek adına ANADOLU da hemen her ilimizde şehit haberleri ile içimiz yanarken ve ülkemizde bizim ayrişmamizi bölünmemizi birbirimize düşmemizi bekleyenlere inat bizler Anadolu nun birlik beraberlik kardeşlik ve hoşgörü olgusunu ön planda tutmak zorundayız. 
Bu amaç doğrultusunda bu hafta sonu Gazi stadında oynanacak olan Yozgatspor müsabakasında Ligin ilk yarısında yaşanmış olan üzücü olayların tekrarlanmamasi ve aynı toprağın insanlarının birbirlerine sıkı sıkıya sarilmasi gerektiği düşüncesindeyiz.
Özellikle sosyal medya üzerinden kışkırtıcı söylemler ve hakeretlerden kaçinarak herkesi SAĞDUYULU davranmaya davet ediyoruz. 
Osmanlı Devleti nden bugüne dek vatani milleti omuz omuza savunan Kurtuluş Savaşı nda hep birlikte tek bilek tek yürek vatan toprağı için canını ortaya koyan atalarımız ve günümüzde de ülkemizin birlik dirlik düzen ve selameti için canını feda eden bütün Anadolu İnsanları için bizler mümkün olduğunca sukunetimizi koruyarak kavga dövüş taşkınlık gibi olaylardan uzak duracagimizi bildiriyoruz.
GENÇ METERİSLİLER TARAFTAR GRUBU


Haber: Mustafa Ferveren