Perşembe günü oynanacak olan Nevşehir Belediyespor-Ergene Velimeşespor final maçı öncesi Nevşehir'i takımını seven bir adım öne çıksın... 
2. Lige Yükselme Play-Off Final maçı öncesi bu tarihi günde Nevşehirli tüm iş insanlarını desteğe davet ediyoruz... 30 Yıllık bir özlem Şehrin turizm merkezi olduğu gibi sporun da merkezi olma yolundaki mücadelemizde sen de var mısın?

Önümüzde son 90 Dakika ve sonrasında 2.Lig...

Haydi güzel şehir, hep beraber taşın altına gövdemizi koymaya...

Nevşehir'in 30 yıllık 2. lig özlemi için şehrini ve takımını seven bir adım öne çıksın... Bu şehrin evlatlarına, bu memleketin ekmeğini yiyen firmalara sesleniyoruz... Haydi bakalım Türkiye'de ikinci büyük 500 firması arasına giren Öbekli'ler, Dirikoç'lar, Dorak'lar, haydi hepiniz bu şehire ve Altın armana sahip çık... 

Destekleriniz için;

TC İş Bankası Sanayi Şubesi
Hesap no: 5401-0165971
İBAN:TR80 0006 4000 0015 4010 1659 71

Haydi NEVŞEHİR... 'Armanın Peşinden Git, Takımına Sahip Çık' Videoyu izlemek için TIKLAYINIZ!

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya'da açıklamasında; "Ergene Velimeşespor ile 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak olan tarihi maça herkesi davet ederek, "Bu zorlu maçta takımın taraftarlarını ve Nevşehirli hemşehrilerimizi spor salonuna davet ediyoruz. 2.Lig Yolunda Takımını Yalnız Bırakma” sloganıyla çıkılan bu yolda kırmızı beyazlı formaya gönül veren tüm taraftarları maça bekliyoruz. Haydi, Nevşehir taraftarları perşembe günü Kocaeli'de yerini al ve takımına sahip çık” dedi.

Bu güzel şehrimizi daha güzel zirvelere taşıyabilmemiz için var gücümüzle hep birlikte el ele destek verip çalışmamız gerekir..

Başarıyı görmek Nevşehir'imizi memleketimizi Kapadokya bölgemizi tüm sosyal etkinliklerde tüm Türkiye’de, Dünya da iyi bir şekilde tanıtmak istiyorsan ‘benimde katkım olsun’ diyorsan bari serçe parmağını taşın altına koy..

Nerede geçmişte bu takıma hizmet veren, gönül veren insanlar..

Günü birlik Nevşehirlilik olmaz!!

Haydi Nevşehir 2. Lig yolunda takımına sahip çık!

Uyuma artık Nevşehir takımına sahip çık!!

Neredesin Nevşehir!

Nevşehir Belediyespor-Ergene Velimeşespor Finalinin Tarihi Açıklandı

TFF 3. Lig 1. Grup Play-Off yarı final maçında deplasmanda Tire 1922 takımını 1-0 mağlup ederek finale yükselen Nevşehir Belediyespor rakibi Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor ile 23 Mayıs Perşembe günü karşılaşacak.

TFF tarafından bugün yapılan açıklamaya göre; 

"Nevşehir Belediyespor-Ergene Velimeşespor 3.Lig 1.Grup Play-Off Final Maçı 23 Mayıs Perşembe günü,saat 16:00'da Kocaeli Stadyumunda oynanacaktır."

Ergene Velimeşespor - Nevşehir Belediyespor

Yer: Kocaeli Stadı

Saat:16.00

Tarih: 23 Mayıs Perşembe

Kırmızı-Beyazlı taraftarlarımız "Havada, Karada , Denizde" her yerde.

Nevşehir Belediyespor taraftar grubu Meterisliler Perşembe günü oynanacak 2.Lig final maçı için otobüs istiyor. Meterisliler Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Şekerli yaptığı açıklamasında; "Her koşulda ve şartta armasının ve takımının yanında olan Meterisliler taraftarlar grubu olarak takımımızı tarihi final maçında da yalnız bırakmak istemiyoruz.

Bu durumda Nevşehir Belediyespor yönetimimizin, şehrimizin önde gelen siyasilerinin ve iş adamlarının bu çağrıya kulak vermesini istiyoruz" dedi. Şehrini, takımını seven bir adım öne çıksın...

Şimdi, FİB haber Merkezi olarak Meterisliler Taraftarlar Grubunun bu açıklamasına karşı kim yada kimlerin ses vereceğini merakla bekliyoruz.