Nevşehir’imizi 2 yıldır Türkiye Basketbol Federasyonu Bayanlar 2. Liginde temsil eden Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü playofu sezonun bitimine üç hafta kala garantilemişti.

 İstanbul Apdi İpekçi spor salonunda 10 Şubat günü çekilen kuralar sonunda yeni grubu belli olan Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, Ormanspor, Mülkiyespor, As Osmaniyespor, Tekkeköy ve Balçovaspor ile eşleşti.
  Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç.Dr. Özden Taşğın, kura çekiminde yaptığı konuşmada Türk sporuna Nevşehir’den bir soluk verebilirsek bu bizi mutlu eder dedi.
 
 Takımların tören boyunca Nevşehir olarak göstermiş olduğumuz ev sahipliğinden dolayı da tebrikleri kabul eden Taşğın, tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Taşğın, tüm amaçlarının NEVŞEHİR’imizin sportif arenada hak ettiği yeri almasıdır dedi. Bu vesile ile emeklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç hocama, takımlarımızın tüm teknik ve idari ekibine ve heyecanımızı paylaşan tüm güzel insanlara teşekkür ederim dedi.