Bal liginde mücadele eden Kapadokya Göremespor ile Nevşehir 1.Amatör kümede mücadele eden Suvermez Kalespor kulüpleri "Suvermez Kapadokyaspor" adı altında birleşme kararı aldı.

Suvermez Kalespor K.Göremespor ile birleşti BAL Ligine yelken açtı...

FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Kapadokya Göremespor Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Çiner, İlimiz ve bölgemizi BAL Liginde temsil eden Kapadokya Göremespor takımımız ile 1.Amatör kümede mücadele eden Suvermez Kalespor kulüpleri yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde birleşme kararı almış bulunuyoruz. Yeni ismi bir kaç güne kadar netleşir ama şuan için  " Suvermez Kapadokyaspor " ismi üzerinde prensipte anlaşmış bulunuyoruz. Suvermez Kalespor Kulüp Başkanımız Fikret Tunca nezdinde her iki camiamız içinde hayırlı olsun" dedi.

Alınan bu karar gereği, Nevşehir'i önümüzde sezon iki takımın birleşmesi sonucu yeni kurulan "Suvermez Kapadokyaspor " Kulübü temsil edecek. 

Öte yandan bu sıcak gelişme Suvermez Kalespor'da yaptığı yazılı basın açıklaması ile şöyle duyurdu:

Basın Açıklaması ; BAL LİGİNDEYİZ !!!

Malumunuz yıllardır BAL Ligine yükselmek için çaba sarfediyorduk. Ve Nitekim ki her sene Final yada Finallerde kaybediyorduk. Bu sezonda oluşan pandemi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonun almış olduğu karar ile kura sonucu kaybetmiştik. Ama ne olursa olsun bizler hiç yılmadan, bıkmadan sevdamızın peşinden koşmaya devam ettik ve yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda özlemini çektiğimiz Bölgesel Amatör Lige ''BAL'a yükselmiş bulunuyoruz. Camiamıza Hayırlı olmasını diliyoruz. Yolumuza SUVERMEZ KAPADOKYA SPOR olarak devam edeceğiz: Bizlere bu konuda Kapısını açan ve her konuda yardımcı Kapadokya Göremespor Kulübüne ve Temsilcilerine Teşekkür Ediyoruz. Bundan Sonra kİ Hedefimiz İse İlk Gün ki Heves ve istek ile NEVŞEHİRİMİZİ En iyi şekilde temsil etmektir. Saygılarımızla..

Haber: Mustafa Ferveren