Nevşehir Kellecililer taraftar grubu, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY’ı Nar yolundaki binasında ziyaret ettiler. Kellecililer taraftar grubu Başkanı Serdar Yılmaz, Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY’a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan Mehmet Artunay, "Nevşehirspsor'un başarısı ve oynadığı maçlarını kazanmasını canı gönülden isterim. Nevşehirspor'un Nevşehir şehrine kattığı değer geçekten de çok önemli, dolayısıyla bende bu şehirde yaşayan biri olarak artık Nevşehirsporluyum." dedi. 

Emniyet Müdürü Artunay, Nevşehirspor Kellecililer taraftarlar grubunun istek ve önerilerini dinledi. Daha sonra kendilerinden maçlarda Şehrimize yakışır bir şekilde takımlarını destek vermelerini isteyen Artunay, sağduyu ile maçlarda Emniyet görevlilerine yardımcı olmalarını rica etti. Kellecililer taraftar grubu ile sohbet eden Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, ziyaretlerinde dolayı Nevşehir Kellecililer taraftar grubuna teşekkürlerini sundu. 

Kellecililer taraftar grubu Başkanı Serdar Yılmaz, sohbet sonrası şehrimize Nevşehirspor müsabakalarına gelen rakip takım oyuncularına ve taraftarlarına misafirperverlik gösterdiklerini aynı zamanda bundan sonrada misafirperverlik göstereceklerinin sözünü verdi.

Ziyarete Kellecililer taraftar grubu Başkanı Serdar Yılmaz ile birlikte Umut Araz, Musa Öçkoymaz, Mehmet Boyacı ,Göktürk Varol ve Talip Sezernazlı da yer aldı