Bölgesel Amatör Lig 6. Grup mücadelesinde Nevşehir Spor, Kayseri Şeker Sporu Gazi Stadyumunda konuk etti. Maça hızlı başlayan taraf Kayseri Şeker Spor maçın 28. Dakikasında Burak Mete’nin attığı gol ile 1-0 öne geçti. Bu golün hemen bir dakika sonrasında Nevşehir Spor Anıl Bircan ile maçta eşitliği yakaladı. Maçın 32. Dakikasında Kayseri Şeker spor Selahattin Enes Kılıç ile bir kez daha öne geçti. Maçın 37. Dakikasında ise Anıl Bircan takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. İlk yarı da başka gol olmayınca ilk yarı 2-2 eşitlik ile sona erdi.
Maçın ikinci yarısında Nevşehir Spor galibiyet için yüklendi. Maçın 58. Dakikasında rakibi ile tartışan Chibuzor Nwogbo kırmızı kart ile oyundan atıldı. Maçın 81. Dakikasında maçın hakemi Muhammet Ali Meteoğlu penaltı noktasına işaret etti. Nevşehir Sporda penaltı atışını kullanan Kaan Demircan takımını 3-2 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra ise Kayseri Şeker Spor gol için baskı kurdu. Maçta 86. Dakikada Burak Mete maçta beraberliği golü kaydetti. Maçın 87. Dakikasında ise Kayseri Şeker Spordan Murat Işıkdemir ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan atıldı.
Maçta başka gol olmayınca maç 3-3 eşitlik ile sona erdi. Bu sonucun ardından Nevşehir Spor puanını 22’ye çıkartırken 6. Sıraya geriledi.
Nevşehir Gazi Stadyumunda oynanan Nevşehir Spor-Kayseri Şeker Spor maçına Kayseri’den yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu da takip ederken 90 dakika boyunca takımlarını desteklediler. 
Nevşehirspor GK  3 - 3 Kayseri Şekerspor 
Sivas Emniyetsporgücü 1 - 1 Yozgatspor 1959 FK

Yeşil Kırşehirspor 1- 2 Yeni Altındağ Bld.
Azatlıspor 2 - 1 Yıldızeli Birlikspor
Kazan Belediyespor 0 - 1 Türk Metal Kırıkkale
Kayseri Yolspor 1 - 1 Çankırı Bld GK