Yeni sezon öncesinde Nevşehir Spor’a BAL Liginde başarılar dileyen ASKF Başkanı Mustafa Avcı, takımın bu yıl oluşturulan yeni yönetimi, teknik kadrosu ve futbolcu kadrosuyla sezon öncesinde iyi bir görüntü sergilediğini dile getirdi.
BAL Liginde şampiyon olup Profesyonel futbol liglerinde mücadele eden bir Nevşehir Spor’un ilimizde bulunan amatör futbol takımlarında top koşturan futbolcuların da önünü açacağını söyleyen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Avcı, yapılan transferleri yakından takip ettiklerini, kırmızı beyazlı takımın başarılı olabilmesi için kendilerinin de her türlü fedekarlığa hazır olduklarını ifade etti.
Avcı, “Nevşehir sporun üçüncü lige çıkması bizim amatör lig takımlarımızın önünü açacak. Amatör liglerde mücadele edip şampiyonluğu omuzlayan takımlarımızın baraj maçında Nevşehir Spor gibi bölgesel amatör ligde oynamış bir takımı yenip bölgesel amatör lige yükselmesi neredeyse sıfır ihtimal. Nevşehir Sporumuzun şu ana kadar yaptığı transferleri takip ediyoruz. Yeni yönetime, teknik kadroya ve Kulüp Başkanına yeni sezon öncesinde başarılar temenni ediyoruz. İlimizdeki spor camiası olarak Nevşehir Spor’un bölgesel amatör ligde başarılı olabilmesi için Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak, şahsım olarak elimden ne gelirse yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Nevşehir Spor’un başarısı bu şehirde yaşayan herkesi mutlu edecektir” açıklamalarında bulundu.