Nevşehir 1.amatör kümede mücadele edecek olan Nevşehir Üniversitesi Futbol Takımımız sezon öncesi Hisar Sporla hazırlık maçı yaptı.

2. etap kamp çalışmalarına Nevşehir Üniversitesi Beden Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Alparslan İnce’nin koordinatörlüğünde ve Teknik Direktör Tarkan Güney gözetiminde Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor tesislerinde devam eden Üniversitemiz Futbol Takımı, Cumartesi günü Hisar Sporla hazırlık maçı yaptı.

Üniversitemiz akademik ve idari personeli başta olmak üzere hazırlık maçını izlemeye gelen sporseverler, sezon öncesi her iki takımı yalnız bırakmayarak kendilerine moral ve destek verdi.

Maç öncesi birbirlerine başarılar dileyen oyuncuların kıyasıya mücadele ederek ortaya koydukları dostluk ve centilmenlikleri sonunda maç 1-1 berabere bitti.

Maçı izleyenler arasında bulunan ve maç sonunda her iki takımı tebrik eden Üniversitemiz Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, 30 Eylül’de sezonun ilk karşılaşmasını Suvermez Sporla yapacak olan Üniversitemiz Futbol Takımı ve teknik heyete teşekkür ederek tüm spor camiasına başarılar diledi.