Nevşehir 1. Amatör küme futbol liginin şampiyonunu belirleyecek olan Play-off finali Pazar günü oynanacak.
İlk maçta rakibini 2-0 yenmeyi başaran ikinci müsabakası ise yaşanan olaylardan dolayı yarım kalan maçtan galip çıkan Çat Gençlik Spor ile Play-off yarı finalinde rakibi Ürgüp Spor ile penaltı vuruşları sonrasında ancak yenişip finale kalan Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Gençlik Spor arasında oynanacak final maçının futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle izlenmesi bekleniyor.
Her iki takımında şampiyonluk için kıyasıya mücadele edeceği maçtan galip çıkacak ekip önümüzdeki sezon Nevşehir’i Bölgesel Amatör Ligde temsil edebilmek için Nevşehir Spor Gençlik Spor Kulübünün karşısına çıkacak.
10 Nisan 2016 Pazar günü Saat 15.00’da 3 Nolu çim sahada Çat Gençlik Spor ile Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Gençlik Spor arasında oynanacak olan maç son yılların en çekişmeli müsabakalarından birine sahne olacak.
ASKF Başkanı Mustafa Avcı ve Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, Amatör Play-off finalinde karşılaşacak her iki takıma, maçı yönetecek hakem ve gözlemcilere başarılar temennisinde bulundular.